Redactia.ro
Home » Știri » Johannes Visscher a mai făcut o victimă în 2016, în Iași

Johannes Visscher a mai făcut o victimă în 2016, în Iași

GALERIE FOTO (5) Johannes Visscher a mai făcut o victimă în 2016, în Iași

Johannes Visscher a mai făcut o victimă în 2016. Olandezul suspectat de moartea Mihaelei, se apre că are un istoric plin de crime și violuri comise în România. Imagini noi cu bărbatul de 46 de ani care s-a sinucis luni, intrând cu mașina într-un TIR.

Johannes Visscher a mai făcut o victimă în 2016, în Iași

Cetățeanul de origine olandeză, a fost identificat pe imaginile unor camere de supraveghere din Iași, făcute în anul 2016. Aceasta ar mai fi făcut o victimă în anul 2016, dar nimeni nu a bănuit nimic. Bărbatul este surprins de camerele de supraveghere în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni. Interesant este faptul că autoritățile ieșene nu au reușit să îl identifice nici până în anul 2018. După cazul Mihaelei, aceștia și-au dat seama că ar putea exista o legătură, și au reanalizat imaginile, unde au observat că este vorba despre același individ.

Olandezul a încercat să violeze o fată de 8 ani

În 2016, polițiștii ieșeni l-au căutat pe Visscher, însă nu au reușit să îl identifice până acum. Aceștia au aflat când cetățeanul olandez intră în municipiul Iași, și anume pe 13 iunie 2016 cu o Skoda Rapid, mașina fiind recunoscută atât de vecini cât și de victima agresorului. Visscher a fost în comuna ieșeană Horlești, unde a urmărit o fetiță de 8 ani care mergea la magazin, moment în care bărbatul a ademenit-o cu o gumă de mestecat. Acesta a dus-o la 2 kilometri de casă, unde a încercat să o violeze. Din fericire, fetița a scăpat cu viață, deoarece a început să țipe și agresorul a fost nevoit să o ducă înapoi de teamă să nu fie prins.

Din nefericie, însă, Adriana Mihaela Fieraru, în vârstă de 11 ani, nu a avut aceeași soartă. Micuța a fost găsită moartă pe un câmp, după ce polițiștii au căutat-o trei zile. Pe imaginile de supraveghere din localitatea Gura Șuții, olandezul Johannes Visscher apare în timp ce se plimba cu mașina de parcă ar fi urmărit ceva.

Luni, 23 septembrie, olandezul întors în țara sa, a intrat cu mașina intenționat într-un TIR care circula regulamentar. Acesta a murit pe loc.

Citeste si:Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: