Redactia.ro
Home » Monden » Jorge, despre rolul de tată: „în viață, când o să ajungă mare, eu nu vreau să facă doar ce îi place”

Jorge, despre rolul de tată: „în viață, când o să ajungă mare, eu nu vreau să facă doar ce îi place”

Jorge, despre rolul de tată

Jorge, despre rolul de tată. Iată ce spune vedeta despre modul în care vrea să-și crească copiii!

Jorge, despre rolul de tată

Jorge are doi copii, o fată, Karina în vârstă de 13 ani, din mariajul care a luat sfârșit alături de Alina Laufer și un băiat, David în vârstă de 5 ani, din actuala căsnicie cu Ramona Prodea. Iată cum declară acesta că se implică în creșterea micuților!

„E bine pe copil să-l lași să facă ce vrea, dar e bine să-l scoți și din zona de confort pentru că și noi ca adulți trebuie să ieșim din zona de confort. N-ai cum să evoluezi dacă nu ieși din zona de confort. Eu lui David, oarecum, încerc să-i depășesc limitele pentru că, în viață, când o să ajungă mare, eu nu vreau să facă doar ce îi place. Eu vreau să facă și ceea ce nu-i place pentru că pentru ceea ce nu îți place și totuși faci te ajută să te dezvolți. Ăla este punctul în care tu depășești bariera ta”,a dezvăluit Jorge, pentru ego.ro.

Jorge: „Am consultat un psiholog pe ideea asta”

Jorge a recunoscut că a fost nevoit să apeleze la psiholog în ceea ce-l privește pe fiul său David în vârstă de 5 ani, deoarece micuțul nu dorea să se integreze în colectivități:

„Eu am o contradicție și vreau să explic cumva acest lucru. Spre exemplu, l-am dus pe David la fotbal și nu i-a plăcut, mi-a zis că sunt prea mulți copii și lui nu îi place. L-am dus la tenis, acolo îi place pentru că este doar el cu antrenorul. Am consultat un psiholog pe ideea asta ca să înțeleg ce se întâmplă, de ce nu vrea în colectivitate. Că nici la dansuri nu a mai vrut, că erau mai mulți. Vrea doar la activități individuale. Și psihologul mi-a spus să nu-l forțez, căci mai târziu o să învețe și jocul în echipă dacă o să vrea” a mai mărturisit Jorge pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: