Redactia.ro
Home » Monden » Jorge, în pericol de eliminare de la Survivor All Stars! Faimosul riscă să plece acasă mai repede decât și-ar fi imaginat

Jorge, în pericol de eliminare de la Survivor All Stars! Faimosul riscă să plece acasă mai repede decât și-ar fi imaginat

GALERIE FOTO (2) Jorge eliminare

Istoria ar putea să se repete în cel mai recent sezon al emisiunii Survivor All Stars din 2024, cu participanții luptându-se pentru supraviețuire în jungla Dominicană. Există deja semne că unul dintre concurenți, Jorge, ar putea să părăsească emisiunea într-un mod similar cu cel din sezonul anterior, Survivor 2023. Scenele prezentate de Pro TV dezvăluie povestea, iar tensionarea situației este palpabilă.

După o săptămână de dominare în probele Survivor All Stars, echipa „Faimoșilor” este lovită din nou de necazuri. De această dată, Jorge este cel care se confruntă cu probleme de sănătate, punându-i participarea în pericol. Încă o dată, întrebarea care planează asupra concurenței este dacă istoria se va repeta sau nu.

Jorge riscă să fie eliminat de la Survivor

Episodul cu numărul 10, difuzat pe 6 februarie 2024, a adus o nouă criză în competiție. Jorge a suferit probleme grave de sănătate, cerând ajutorul colegilor săi și provocând o îngrijorare palpabilă. Viața în jungla Dominicană devine tot mai dificilă pe măsură ce zilele trec, iar efectele asupra participanților – lipsa hranei, epuizarea fizică și mentală – devin din ce în ce mai evidente.

Această situație amintește de evenimentele din sezonul anterior. Cu un an în urmă, în timpul unei probe pentru imunitate, Jorge a fost eliminat din competiție din cauza unei accidentări grave la genunchi. O cădere de pe o structură de lemn în timpul acelei probe l-a adus în atenția echipei medicale. Transportul de urgență la spital și necesitatea de a se recupera complet l-au forțat să părăsească competiția.

Jorge Survivor All Stars

Jorge, eliminat în sezonul trecut tot pe motive medicale

În momentul anunțului făcut de Daniel Pavel cu privire la plecarea sa din show, Jorge a exprimat o mare frustrare și tristețe, lăsând în urmă o atmosferă de neliniște printre colegii săi. Este clar că această situație repetată ridică întrebări despre siguranța și sustenabilitatea competiției.

”Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a spus Jorge în consiliul de eliminare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: