Redactia.ro
Home » Stil de viață » Jucării pentru bebeluși găsite zilnic pe mormântul fiului de 21 de ani al unei mame îndurerate — Povestea zilei

Jucării pentru bebeluși găsite zilnic pe mormântul fiului de 21 de ani al unei mame îndurerate — Povestea zilei

O mamă îndurerată, care își vizita mormântul fiului aproape zilnic, a fost surprinsă când a descoperit jucării pentru bebeluși lăsate acolo și a aflat un adevăr șocant despre viața fiului ei.

Un MUZICIAN? Ți-ai pierdut mințile, Leonard?” a izbucnit Kenneth atunci când fiul său și-a exprimat dorința de a urma o carieră în muzică.

Leonard avea 18 ani, abia terminase liceul și era dornic să își urmeze pasiunea. Totuși, părinții săi doreau ca el să devină avocat, ceea ce nu era deloc pe placul tânărului. După liceu, Leonard a luat un an sabatic, deoarece nu voia să se grăbească în luarea unor decizii legate de carieră, și a descoperit că muzica era ceea ce își dorea cu adevărat. Cu toate acestea, atunci când și-a exprimat dorința de a deveni muzician, părinții lui au fost departe de a fi impresionați.

Dar ce este în neregulă cu a deveni muzician, tată?” a mormăit Leonard. „Sunt atât de mulți oameni care și-au urmat pasiunea și acum sunt foarte de succes. Vreau să fiu unul dintre ei! Nu vreau să am un job plictisitor la birou!

Ascultă, fiule,” a continuat tatăl său. „Am fost foarte clar în legătură cu decizia mea și nu vreau să mă repet. Vei deveni un avocat de succes, la fel ca bunicul tău și ca mine. E clar?

Nu există nicio șansă, tată!” a replicat Leonard. „Nu mă poți forța să fac ceva ce nu vreau! Vreau să îmi urmez pasiunea, muzica, și asta voi face!

Dar, dragule,” a intervenit mama sa. „Tatăl tău nu te presează. Doar nu vrea să îți irosești timpul pe ceva ce nu este sigur. Vezi tu, atât de mulți oameni au visuri mari, dar doar câțiva le îndeplinesc. E îngrijorat pentru tine și nu vrea să suferi.

Serios, mamă?” a izbucnit Leonard. „Dacă chiar îi pasă de mine, ar trebui să mă susțină!

Calmează-te, Leonard. Nu uita că vorbești cu părinții tăi!” l-a avertizat tatăl său. „Dacă vrei să iei propriile decizii, de ce nu îți plătești tu facultatea? Dacă rămâi cu noi, trebuie să ne asculți și să ne respecți. Altfel, du-te și trăiește pe cont propriu!

Bine, tată!” a spus Leonard. „Vă voi demonstra într-o zi cât de greșit vă înșelați. Nu vreau să fiu o obligație pentru voi oricum. O să-mi câștig banii și un nume pentru mine!” a spus Leonard, apoi s-a îndreptat către camera sa.

În ciuda insistențelor mamei sale, Lily, de a se calma și de a discuta situația mai târziu, Leonard era furios. În acea seară și-a împachetat bagajele și a plecat de acasă, jurând să nu se mai întoarcă.

Ruptura dintre Leonard și părinții săi

Anii au trecut fără niciun contact între Leonard și părinții săi. Lily era adesea îngrijorată de fiul ei, așa că încerca să îl sune din când în când, dar toate apelurile ei se terminau în căsuța vocală, iar Leonard nu îi răspundea niciodată.

Într-o dimineață, în timp ce pregătea micul dejun, telefonul ei a sunat. Și-a șters repede mâinile și s-a grăbit să răspundă, dar ceea ce a auzit la capătul celălalt al liniei a făcut-o să se simtă dezorientată. Era un apel prin care i se aducea la cunoștință că Leonard, fiul ei, a murit într-un accident de motocicletă. Tânărul a fost implicat într-un accident grav și a decedat înainte de a ajunge la spital.

Lily a izbucnit în lacrimi, incapabilă să accepte moartea fiului său iubit. Kenneth, soțul ei, a fost surprins când a găsit-o pe podeaua din sufragerie, ținându-și telefonul și plângând.

Au plecat imediat spre Milwaukee, locul unde fusese adus trupul lui Leonard, sperând că totul fusese o greșeală. Din păcate, odată ajunși la morgă, au realizat că băiatul fără viață, cu pielea palidă, era fiul lor.

O întâlnire neașteptată la cimitir

Kenneth și Lily au organizat înmormântarea fiului lor a doua zi la Milwaukee, fiind prea îndurerați pentru a-l aduce în orașul natal, locul care marcase începutul relației lor încordate. În zilele ce au urmat, Kenneth nu a însoțit-o niciodată pe Lily la mormântul lui Leonard. Simțea prea multă vinovăție, iar curajul de a-și înfrunta fiul lipsise cu desăvârșire.

Într-o zi, Lily a ajuns la mormântul lui Leonard și a observat o jucărie de pluș lângă acesta. A crezut că fusese lăsată din greșeală și a pus-o deoparte, înlocuind-o cu buchetul de flori pe care îl adusese. Însă a doua zi, jucăria era acolo din nou, însoțită de mai multe jucării.

Lily a început să se întrebe dacă cineva le lăsa acolo în mod intenționat. L-a întrebat pe îngrijitorul cimitirului dacă știe ceva, dar acesta a negat.

A treia zi, Lily a fost martora unei scene care avea să îi schimbe viața. O tânără, cu un bebeluș în brațe, se afla lângă mormântul lui Leonard, cu ochii închiși, ca și cum ar fi rostit o rugăciune. După câteva minute, a așezat o jucărie lângă mormânt și s-a îndepărtat.

Adevărul ieșit la iveală

Lily a decis să se apropie de femeie. „Scuzați-mă,” a spus. „Îl cunoașteți pe fiul meu? Am observat că ați lăsat o jucărie lângă mormântul lui. Sunteți cea care le-a adus zile la rând?

Femeia părea surprinsă. „Sunteți Lily Williams? Mama lui Leonard?

Mă cunoașteți?” ochii lui Lily s-au mărit.

Desigur, doamnă Williams,” a spus femeia, cu lacrimi în ochi. „Sunt Carrie, iubita lui Leonard. Iar acesta este Henry, fiul nostru.

Lily nu își putea crede ochilor când s-a uitat la copil. Băiețelul era imaginea vie a fiului ei! Carrie a dezvăluit apoi povestea lor, explicând cum l-a cunoscut pe Leonard când acesta venise în orașul ei pentru a-și urma visul de a deveni muzician. Cu toate acestea, din lipsă de fonduri, a început să lucreze ca ospătar cu jumătate de normă pentru a se întreține și așa a cunoscut-o pe Carrie. La puțin timp după ce s-au mutat împreună, Carrie a rămas însărcinată. Leonard a fost în culmea fericirii! A compus o melodie dedicată copilului lor, care nu a devenit un hit major, dar a primit multă atenție în câteva state.

Cu toate acestea, tragedia a lovit familia lor atunci când Leonard a fost implicat în accidentul de motocicletă, în aceeași zi în care Carrie a fost dusă de urgență la spital din cauza durerilor de naștere. Ea a aflat de moartea iubitului său abia după ce și-a revenit din starea de inconștiență, la câteva zile după naștere.

De atunci, Carrie a vizitat aproape zilnic mormântul lui Leonard, lăsând jucăriile pe care acesta le cumpărase pentru copilul lor. În urma întâlnirii cu Carrie, Lily a decis să o invite pe tânără și pe fiul ei să se mute cu ea, considerându-i o parte din familie.

Acea zi a schimbat viețile lui Lily și Kenneth pentru totdeauna. Kenneth a devenit un bunic iubitor pentru Henry, iar relația dintre el și Lily s-a îmbunătățit vizibil, pe măsură ce cei doi s-au apropiat prin grija față de nepotul lor.

Lecții de învățat

Această poveste ne învață că mânia și nerăbdarea nu aduc decât complicații. Atât Leonard, cât și Kenneth ar fi putut gestiona situația diferit, evitând ruptura dintre ei. În cele din urmă, iertarea și acceptarea au reunit familia, aducând un nou început pentru toți.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect