Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe! Scandal la FC Hermannstadt

Jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe! Scandal la FC Hermannstadt

Jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe

Jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe. Şapte jucători de la Hermannstadt sunt total nemulțumiți de antrenorul lor.

La FC Hermannstadt, oricând ar putea începe un scandal monstru. Chiar înaintea meciului cu CFR Cluj, 7 jucători îl contest pe Eugen Neagoe. Se pare că portughezii și brazilienii din lot spun că nu mai intră pe teren dacă Neagoe rămâne pe banca echipei. Aceștia ar fi nemulțumiți din cauza sistemului de joc cu cinci fundaşi. În plus jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe și pentru că spun ei, tehnicianul nu știe nicio limbă străină. Astfel comunicarea se face foarte greu. Emanuel Novo, Afonso Taira, Cristiano, David Caiado, şi Yazalde sunt cei şase portughezi din lot, în timp ce Joalisson e singurul brazilian.

Neagoe, nemulțumit de jucătorii săi

„Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă, iar dacă ei nu se vor trezi ne vom despărţi de foarte mulţi. În iarnă vor pleca foarte mulţi. Nu e chiar aşa. Facem poze, dăm frumos la televizor, ne vede prietena, soţia. Nu poţi să te prezinţi aşa dacă eşti fotbalist de Liga 1”, a spus după meciul cu FCSB, antrenorul lui FC Hermannstadt.

În acest moment sibienii sunt penultimii în Liga 1. Au adunat doar 14 puncte după 17 etape. Chiar și așa, antrenorul Eugen Neagoe are susținerea președintele Consiliului de Administrație, Iuliu Mureșan, și directorul de scouting, Răzvan Zamfir.

Citește și: Dinamo – Poli Iași 1-0! „Câinii”, a șaptea victorie din acest sezon

Loading...