Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Poli Iași 1-0! „Câinii”, a șaptea victorie din acest sezon

Dinamo – Poli Iași 1-0! „Câinii”, a șaptea victorie din acest sezon

Dinamo - Poli Iași 1-0

Dinamo – Poli Iași 1-0. Perovic a adus cele trei puncte echipei din Ștefan cel Mare, iar dinamoviștii au ajuns la două puncte de play-off.

Moldovenii au început bine meciul cu Dinamo. Loshaj a avut o ocazie dar, Piscitelli a fost la post. Mihai Popescu și-a încercat și el norocul, dar scorul a rămas neschimbat. Perovic a marcat singurul gol al meciului în repriza a doua. A trimis cu capul din centrarea perfectă a căpitanului Nistor. Andrei Cristea a forțat egalarea, dar șutul său a trecut paralel cu poarta. Echipa lui Uhrin a mai avut o bară pe final, la execuția lui Sorescu.

„A fost foarte dificil pentru că nu am jucat așa bine. Am început să jucăm după minutul 60 şi sunt fericit că am câştigat. Eu am fost convins că vom câştiga acest meci. Am înscris şi am jucat bine în repriza a doua. Am fost calmi, am vorbit în vestiar să ne calmăm şi să rezovăm tranziţia mingii spre atac. Nu au fost cuvinte grele. În prima repriză am fost destul de nervoşi”, a declarat după meci, Uhrin.

Mihai Teja acuză arbitrajul!

Antrenorul lui Poli Iași îi acuză pe arbitrii că nu i-au acordat echipei sale un penalty.

„În prima repriză am controlat jocul, am avut și un penalty la Loshaj neacordat, mi-a şi arătat urma de la lovitură, s-a dat fault în atac. Asta e, atât am putut, trecem printr-o perioadă grea, au venit și accidentările, și suspendările și n-avem lot să ducem lupta pentru play-off până la final. Dinamo n-a fost superioară, dimpotrivă, dar fotbalul se joacă pe goluri”, a spus antrenorul ieşenilor, Mihai Teja.

După 18 etape, Dinamo are 7 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri și a adunat 25 de puncte.

Citește și: Burleanu propune alte stadioane pentru EURO 2020!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: