Redactia.ro
Home » Sport » Burleanu propune alte stadioane pentru EURO 2020!

Burleanu propune alte stadioane pentru EURO 2020!

EURO 2020, UEFA, unde se joaca meciurile

Răzvan Burleanu Burleanu propune alte stadioane pentru EURO 2020. Președintele FRF a anunțat numele bazelor sportive. Mogoşoaia, Berceni (FCSB) şi Voluntari sunt cele care ar putea fi folosite pentru antrenamentele echipelor naţionale care vor juca la Bucureşti în cadrul Euro 2020.

Inițial se discutase despre cu totul alte stadioane unde urmau să se antreneze echipele care vor juca la EURO 2020. Era vorba despre stadioanele Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid. Acum, președintele FRF a susținut o conferință de presă la care a participat și Martin Kallen, CEO al UEFA Events, în care a anunțat noile propuneri.

„În momentul de faţă stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf sunt în grafic. Astfel încât la 30 mai ele să poată găzdui antrenamente ale echipelor prezente la Bucureşti. Avem întârzieri la stadionul Rapid. CNI a anunţat întârzierea şi se încearcă a fi recuperată. Însă noi şi UEFA trebuie să lucrăm cu realităţi. Cu ceea ce avem azi, aşa că cele trei baze de antrenament propuse în manualul pentru EURO 2020 trimis deja echipelor calificate sunt Mogoşoaia, baza FCSB de la Berceni şi stadionul Voluntari”, a spus Burleanu, potrivit Agerpres.

Președintele FRF a spus că în cazul în care cele trei stadioane propuse initial vor fi gata, vor fi adăugate pe lista propunerilor.

Patru meciuri se joacă pe Arena Națională

România va organiza patru meciuri din cadrul EURO 2020 pe Arena Națională. Competiția se va disputa între 12 iunie – 12 iulie în 12 oraşe. Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania).

UEFA a solicitat țărilor organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale.

Citște și: Nebunie la Londra! Fanii lui Frankfurt au venit la stadion deși nu au putut intra

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: