Redactia.ro
Home » Sport » Nebunie la Londra! Fanii lui Frankfurt au venit la stadion deși nu au putut intra

Nebunie la Londra! Fanii lui Frankfurt au venit la stadion deși nu au putut intra

Nebunie la Londra

Nebunie la Londra. Străzile au fost luate cu asalt de ultrașii celor de la Frankfurt. Aceștia au făcut deplasarea, deși nu au avut voie să intre pe stadion.

Spectacol total pe străzile din Londra înaintea meciului dintre Arsenal și Eintracht Frankfurt din grupa F, Europa League. Nemții au fost interziși la toate meciurile din grupă. UEFA i-a suspendat în urma incidentelor care au avut loc în deplasarea de la Vitoria Guimaraes din octombrie. Cei peste 1000 de suporteri s-au adunat lângă stadionul Emirates au cântat au aprins torțe și au oferit un adevărat spectacol în așteptarea antrenorului lui Eintracht Frankfurt. Polițiștii s-au mobilizat imediat și i-au înconjurat pentru a evita orice incidente. De asemenea mai multe străzi din jurul stadionului au fost închise.

Mobilizare general a poliției londoneze

Poliția britanică s-a mobilizat după ce a aflat că un număr mare de fani vor veni totuși la meci. Au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca nemții să nu creeze probleme și au reușit să țină totul sub control.
Inițial polițiștii au primit informații potrivit cărora aproximativ 5.000 de fani nemți urmau să călătorească la Londra, astfel au lansat o operațiune majoră de securitate pentru a-i ține sub control. Arsenal a pierdut surprinzător, scor 1-2 meciul de pe teren propriu cu Eintracht Frankfurt, așa că suporterii au continuat petrecerea.

Citește și: Lazio-CFR Cluj 1-0! Calificarea se decide în ultima etapă cu Celtic!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: