Redactia.ro
Home » Sport » Lazio-CFR Cluj 1-0! Calificarea se decide în ultima etapă cu Celtic!

Lazio-CFR Cluj 1-0! Calificarea se decide în ultima etapă cu Celtic!

Lazio-CFR Cluj 1-0

Lazio-CFR Cluj 1-0. Ardelenii nu au reușit să obțină niciun punct pe Olimpico, iar calificarea în primăvara europeană se decide în ultima etapă.

Se pare că Olimpico îi poartă ghinion lui Dan Petrescu. Ardelenii aveau nevoie de un punct pentru o calificare în „16”-imile Europa League, dar se întorc fără nimic. După acest rezultat, meciul cu scoțienii de la Celtic, din ultima etapă a devenit decisiv. În acest moment CFR este pe locul 2 în grupă cu 9 puncte. Prima poziție este ocupată de Celtic cu 13 puncte.

“Am avut mai multe ocazii în repriza a doua. Cred că meritam un egal totuși. Acasă cu Celtic sigur ne vom califica”, a declarat la Digi Sport, Mario Camora.

Lazio a început în forță meciul cu CFR Cluj. În minutul 25, Correa a deschis scorul, cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Două minute mai târziu Burcă putea înscrie, dar a trimis puțin pe lângă poartă. Pe finalul reprizei, Correa putea face 2-0. Ardelenii au dominat primele minute din repriza secundă, dar scorul a rămas neschimbat. În minutul 69, Traore a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În celălalt meci al grupei Celtic a câștigat 3-1 meciul cu Rennes.

De ce nu a prins Radu Ștefan echipa

Radu Ștefan nu a fost înclus în echipă pentru meciul din această seară din Europa League, cu CFR. Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi a anunțat că românul a suferit o accidentare și nu s-a recuperate. A revenit la antrenamente în urmă cu doar 2 zile.
„ Ştim că CFR Cluj este o echipă foarte bună, cum a fost şi FCSB. Dar noi trebuie să facem o partidă cât mai bună şi să încercăm să câştigăm”, declara Simone Inzaghi,ieri la conferința de presă.

Citește și: Ion Țiriac iese la atac! Ce îi reproșează lui Gerard Piqué

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: