Redactia.ro
Home » Știri » Judecătoarea Ancuţa Popoviciu părăsește dosarul lui Vlad Pascu. Va fi mutată la Judecătoria Constanța

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu părăsește dosarul lui Vlad Pascu. Va fi mutată la Judecătoria Constanța

Detalii cutremurătoare despre trecutul ascuns al judecătoarei din cazul lui Vlad Pascu! Abia acum a ieșit totul la iveală

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea responsabilă de dosarul lui Vlad Pascu, nu va mai judeca acest caz, în urma unei decizii luate de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Aceasta va fi transferată la Judecătoria Constanța începând cu data de 1 iunie, mutare solicitată chiar de ea.

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu părăsește dosarul lui Vlad Pascu

Dosarul lui Vlad Pascu, cunoscut sub denumirea „Dosarul 2 Mai”, a atras atenția publicului și presei din cauza gravității faptelor. În august 2023, Pascu a provocat un accident mortal în localitatea 2 Mai, conducând sub influența substanțelor psihoactive. Accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane, O.A.S. (21 ani) și D.R.M. (20 ani), și rănirea altor trei persoane: B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) și I.C.I. (20 ani). După producerea accidentului, Pascu a părăsit locul faptei, agravându-și astfel situația juridică.

Transferul și repercusiunile asupra procesului

Mutarea judecătoarei Ancuţa Popoviciu la Judecătoria Constanța înseamnă că un alt magistrat va prelua dosarul lui Vlad Pascu. Această schimbare ar putea avea implicații asupra desfășurării procesului, inclusiv asupra dinamicii ședințelor de judecată și a deciziilor viitoare.

Decizia CSM vine după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost criticată pentru comportamentul său în sala de judecată, în special pentru atitudinea față de victime. Aceasta a fost văzută strigând la victime în timpul ședințelor, comportament care a fost intens criticat de public și de media. Transferul ei la Constanța ar putea fi o modalitate de a restabili încrederea în sistemul judiciar și de a asigura un proces echitabil pentru toate părțile implicate.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului”, au transmis la acea dată procurorii. ”

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în octombrie 2023, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului. Procesul său este unul de mare interes public, având în vedere circumstanțele tragice și gravitatea faptelor.

Mutarea judecătoarei Ancuţa Popoviciu la Judecătoria Constanța reprezintă o schimbare semnificativă în „Dosarul 2 Mai”. Rămâne de văzut cum va afecta această schimbare cursul procesului și ce decizii vor fi luate de noul magistrat responsabil. Cert este că atenția publicului și a presei va continua să fie îndreptată asupra acestui caz, în așteptarea unei justiții corecte și echitabile pentru toate părțile implicate.

Cum arată Vlad Pascu, după 7 luni în arest

În urma unei perioade îndelungate de detenție, Vlad Pascu, personajul central al tragicului accident din 2 Mai, a redevenit subiect de discuție publică datorită unei imagini care a stârnit un val de reacții pe internet. Transformările fizice evidente prin care a trecut în timpul detenției au captat atenția observatorilor, iar detalii despre această schimbare au devenit subiect de conversație pe rețelele sociale.

Tânărul, care a fost reținut în urma accidentului în urma căruia și-au pierdut viața Sebi Olariu și Roberta Dragomir, a fost surprins cu o înfățișare complet diferită în imaginea recentă. Schimbarea cea mai evidentă a fost tunsorile scurte, care reprezintă o modificare radicală față de aspectul său anterior.

După șapte luni de detenție preventivă, mai mult decât se așteptau mulți, Vlad Pascu a redevenit subiect de interes public odată cu apariția unei imagini care a devenit virală pe internet. Deși accesul la imagini cu el a fost restricționat până acum, aspectul său recent a generat un interes masiv.

În contrast cu aspectul anterior, caracterizat de părul lung și un stil vestimentar rebel, imaginea recentă ilustrează o transformare semnificativă. Observatorii au remarcat că acum prezintă un aspect mai sobru, cu părul tuns scurt și o aparență mai puțin controversată.

Reacțiile online nu au întârziat să apară, iar internauții au exprimat surprindere și comentarii diverse în legătură cu schimbarea fizică a lui Vlad Pascu. Mulți au fost uimiți de transformarea sa, iar unele comentarii au subliniat dificultatea în recunoașterea lui în urma acestei schimbări radicale.

În timp ce atenția publicului s-a concentrat pe transformarea lui Vlad Pascu, familiile victimelor au continuat să treacă prin momente extrem de dificile în timpul procesului. În special, părinții lui Sebi Olariu au trăit clipe de durere și amintiri dureroase în sala de judecată, revărsând sentimentele asociate cu pierderea fiului lor în tragicul accident.

Cu toate acestea, procesul judiciar a continuat, iar familia își caută acum răspunsuri și justiție în contextul presiunii uriașe pe care au suferit-o. Între timp, imaginea recentă cu Vlad Pascu a alimentat discuțiile și speculațiile online, marcând un nou punct în povestea tragică care a șocat opinia publică.

Sursa foto: SpyNews

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: