Redactia.ro
Home » Știri » Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou. A întrebat-o pe mama tinerei moarte în accident dacă a fost la înmormântare

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou. A întrebat-o pe mama tinerei moarte în accident dacă a fost la înmormântare

Detalii cutremurătoare despre trecutul ascuns al judecătoarei din cazul lui Vlad Pascu! Abia acum a ieșit totul la iveală

La Judecătoria Mangalia, părinții victimelor accidentului din 19 august 2023 și tinerii supraviețuitori au depus mărturie împotriva lui Vlad Pascu, cel care, sub influența drogurilor, a intrat cu mașina într-un grup de tineri în noaptea de 19 august. Livia Dragomir, mama Robertei, una dintre tinerele decedate în urma accidentului, a oferit mărturii emoționante despre cum a aflat vestea tragică și a răspuns la întrebările judecătoarei Ancuța Popoviciu, care au șocat sala de judecată.

Mărturia dureroasă a mamei Robertei

Livia Dragomir a fost întrebată de judecătoarea Ancuța Popoviciu „ce consecințe a avut, în urma accidentului”. Vizibil emoționată, mama Robertei a răspuns: „Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?” Aceasta a povestit că a aflat de moartea fiicei sale de la sora ei, la telefon, și că de atunci trăiește cu frica de fiecare dată când sună telefonul.

Judecătoarea a continuat cu o întrebare care i-a înmărmurit pe toți cei prezenți în sală: „Ați fost la înmormântarea acesteia?” Livia Dragomir, cu vocea frântă, a răspuns: „Am fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă.” Mărturia ei a oferit o imagine clară asupra durerii profunde cu care se confruntă părinții victimelor.

Detalii despre desfășurarea procesului

La procesul de la Judecătoria Mangalia au depus mărturie și părinții lui Sebastian Olariu, cealaltă victimă a accidentului, precum și bunica Robertei Dragomir, rude ale familiei Olariu, și doi supraviețuitori, Cristina și Alex. Cei prezenți au oferit detalii despre impactul devastator al accidentului asupra familiilor și au cerut ca justiția să facă dreptate pentru pierderea lor.

Vlad Pascu a fost acuzat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului. El a intrat cu peste 100 km/h într-un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului ce leagă Vama Veche de 2 Mai, în noaptea de 19 august 2023, la ora 5:20, aflat fiind sub influența drogurilor.

Consecințele accidentului și apelul la justiție

Accidentul a avut consecințe devastatoare, rănind trei tineri și ucigând alți doi. Roberta Dragomir, în vârstă de 20 de ani, și Sebastian Olariu, în vârstă de 21 de ani, erau studenți la Facultatea de Geografie din București. În urma acestui tragic eveniment, familiile celor doi și-au unit vocile pentru a cere justiției să-l tragă la răspundere pe Vlad Pascu pentru acțiunile sale iresponsabile.

Procesul are o semnificație importantă atât pentru familiile victimelor, cât și pentru opinia publică, în contextul în care se dorește creșterea conștientizării asupra pericolelor conducerii sub influența drogurilor sau a alcoolului. Cazul lui Vlad Pascu evidențiază necesitatea unor legi mai stricte și a unei aplicări mai riguroase pentru a preveni tragedii similare în viitor.

În final, acest proces reprezintă o speranță pentru familiile victimelor că vor primi dreptatea meritată și că astfel de evenimente devastatoare vor fi prevenite. Durerea lor rămâne o lecție pentru întreaga societate privind importanța responsabilității la volan și impactul pe care o singură greșeală îl poate avea asupra mai multor vieți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: