Redactia.ro
Home » Monden » Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu George Burcea, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu George Burcea, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

În februarie 2020, George Burcea a fost oprit în trafic de autoritățile din București și s-a demonstrat că actorul conducea sub influența substanțelor interzise. Pe numele său s-a deschis un dosar penal, iar judecătorii au luat o decizie în ceea ce privește situația lui. 

Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu George Burcea, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru George Burcea, care a trecut printr-o perioadă întunecată a vieții sale și printr-un divorț dureros. În luna februarie a fost oprit în trafic de autoritățile din București, iar ulterior s-a demonstrat că a consumat substanțe interzise.

Pe numele său s-a deschis dosar penal, iar judecătorii au decis că actorul trebuie să plătească o amendă în valoare de 16.000 de lei, la care se adaugă și cheltuielile judiciare. De asemenea, el nu va mai putea conduce timp de un an. Hotărârea poate fi contestată în instanță, însă George și-a recunoscut deja fapta în mod public.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul BURCEA GEORGE-VALENTIN la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 de lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 de zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 de lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen.[…] C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen., dispune obligarea inculpatului la plata sumei de 2.100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 1.100 de lei aferentă fazei de urmărire penală. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea sentinței. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței, conform gândul.ro.

George Burcea a vorbit despre consumul de substanțe interzise

După ce acest episod a intrat în atenția presei din țara noastră, George Burcea a preferat să fie modest în ceea ce privește declarațiile și comentariile despre această situație. Abia la sfârșitul anului 2021 a acceptat să adreseze subiectul, mărturisit că-l regretă foarte tare.

Actorul a mărturisit că circumstanțele de atunci l-au împins la un asemenea gest, deoarece era chinuit de singurătate și se simțea abandonat. Nu a mai repetat greșeala, însă resimte și acum repercursiunile acțiunilor sale.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct.”, a declarat actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”, găzduit de Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: