Redactia.ro
Home » Știri » Judecătorii au decis! Fostul iubit al Andreei Antonescu a pierdut ”lupta” cu poliția

Judecătorii au decis! Fostul iubit al Andreei Antonescu a pierdut ”lupta” cu poliția

GALERIE FOTO (3)

Fostul iubit al Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, nu scapă de problemele cu legea. ” Prințișorul taxiurilor” și-a căutat dreptatea în instanță, după ce a făcut o gafă în trafic. Însă, norocul nu pare să fie de partea lui. 

Fostul iubit al Andreei Antonescu a pierdut ”lupta” cu poliția

Ștefan Manolache, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a fost prins pe picior greșit de un echipaj de la Rutieră, potrivit informațiilor oferite de cancan.ro.

Fostul iubit al Andreei Antonescu s-a considerat nedreptățit, astfel încât a încercat să își demonstreze nevinovăția în fața instanței de judecată. Însă, nu a avut succes. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București, pe masa cărora s-ar afla cererea depusă de Ștefan Manolache, au dat un verdict negativ, potrivit unor surse din mediul judiciar, scrie cancan.ro.

Astfel, instanța a decis să respingă plângerea contravențională.

 Tip soluție: Respinge plângerea. Soluția pe scurt: Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că intimata nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 20.11.2020, şi pusă la dispoziţia părţilor de grefa instanţei”scrie în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

De-a lungul timpului, fiul politicianului Mircea Manolache a fost implicat într-o serie de dosare care mai de care mai serioase, de natură penală. Unele dintre acestea au fost chiar instrumentate de DIICOT, adică au legătură cu crima organizată. Practic, Ștefan Manolache a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzie, fiind pus, în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Un alt eveniment neașteptat pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce s-a aflat că ar fi împușcat un taximetrist. Astfel, între fostul iubit al Andreei Antonescu și celălalt participant la trafic s-ar fi iscat un scandal monstruos. Tânărul a scos un un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, pe care, de altfel, l-a nimerit în piept, fără consecințe prea grave. În mod neașteptat, după ce a fost condamnat, fostul iubit al Andreei Antonescu ar fi vrut să iasă din țară, dar a fost oprit la vamă de polițiștii de frontieră, care au anunțat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO). Ulterior, Ștefan Manolache a fost dus la sediul IPJ pentru audieri.

 

Ștefan Manolache și Andreea Antonescu, motivul despărțirii

Deși formau o pereche reușită și păreau să se înțeleagă mai bine ca niciodată, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au luat decizia de a se pune capăt relației lor la începutul acestui an. Andreea a menționat atunci că nu există un motiv clar al despărțirii dintre ei, dar că a fost vorba despre o decizie comună.

”Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat Andreea Antonescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: