Redactia.ro
Home » Monden » Julia Chelaru s-a îngrășat, dar nu vrea să slăbească. ,,Mie îmi place să fiu voluptuoasă….”

Julia Chelaru s-a îngrășat, dar nu vrea să slăbească. ,,Mie îmi place să fiu voluptuoasă….”

GALERIE FOTO (4)

Julia Chelaru a acumulat ceva mai multe kilograme în timpul pandemiei, însă nu face o tragedie din asta. În viziunea ei, femeile voluptoase, cu forme, sunt femeile perfecte. 

Julia Chelaru s-a îngrășat, dar nu vrea să slăbească

Julia Chelaru a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, căa  avut parte de o perioadă extrem de frumoasă până acum și că statul acasă a fost un lucru benefic pentru ea. Julia a mărturisit că a putut petrece mai mult timp alături de iubitul său și că s-a bucurat de timpul petrecut împreună. Fosta solistăd e la Exotic a mărturisit că a avut timp de gătit, dar și de alte activități zilnice carea  apropiat-o mult de iubit.

“Recunosc că mie mi-a priit perioada asta de pandemie. Am petrecut mai mult timp împreună cu iubitul meu şi m-am bucurat de el. Am gătit mult împreună, am experimentat reţete noi. Singurul lucru pe care cumva îl regret este că am renunţat la perioada în care făceam mai mult sport. Dar chiar şi aşa, dacă nu am făcut mişcare, nu înseamnă că m-a lăsat definitiv de lucrul acesta.

De câteva zile, am descoperit un program nou, “Walk with me” (“Mergi cu mine”), şi aşa m-am gândit să lansez o provocare pe pagina mea de Instagram. Mi-am propus mie şi fetelor care mă urmăresc să facem sport timp de o lună, cu acest program, dar şi cu puţină dietă, să nu mai mâncăm excesiv seara, cum obişnuiam eu, iar după o lună de zile se vor vedea rezultatele. Pur şi simplu facem sport cu zâmbetul pe buze, dar în faţa televizorului. În perioada aceasta, mersul la sală s-a mai diminuat din cauza pandemiei. Sunt multe fete cărora le e frică să se expună. La mine deja acest program de sport a început să dea randament şi nu am început să îl fac de mult timp. În fiecare zi, câte o oră, o oră şi jumătate, asta fac, “Walk with me”. Şi deja se observă schimbări în jurul taliei. Mă simt bine, am un tonus bun, printr-un simplu mers mai alert”, a povestit Julia Chelaru.

 

Julia Chelaru a divorțat  după 16 ani de relație cu Bogdan Jianu

Julia Chelaru a vorbit, în rumă cu puțin timp despre despărțirea de Bogdan Jianu și cum a hotărât să facă acest pas. Fosta solistă a mărturisit că ea și fostul partener au rămas în relații foarte bune.

Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, a declarat Julia Chelaru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: