Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care a devenit regină din greșeală. A dat norocul peste ea când nu se aștepta

Femeia care a devenit regină din greșeală. A dat norocul peste ea când nu se aștepta

GALERIE FOTO (8) Jurnalista care a devenit regină din greșeală. A dat norocul peste ea când nu se aștepta

Povestea unei jurnaliste a uimit o lume întreagă, după ce destinul ei s-a schimbat complet. Când nu se așteăta, norocul a lovit-o și viața ei avea să se schimbe pe deplin: a devenit regină din greșeală! Cum este acum și cum au evoluat lucrurile pentru cea care a gustat din misterioasa viață a Familiei Regale.

Reporterul devenit, din greșeală, regină

Este vorba despre o jurnalistă celebră, care făcea parte dintr-o familie complet normală. Tatăl său era și el jurnalist, mama asistentă și bunicul ei lucra ca un simplu șofer de taxi în Madrid. A studiat intens în domeniul media și a reușit să ajungă un reporter cunoscut. A lucrat în mai multe agenții de presă mari din Spania și din afara țării și a ajuns să dea lovitura ulterior.

Este vorba despre Letizia Rocasolano, în prezent regină a Spaniei. A fost căsătorită cu Alonso Guerrero Pérez, scriitor și profesor de literatură la un liceu, dar mariajul lor a ținut doar un an. Bărbatul a suferit mult și spune că a iubit-o pe jurnalistă, motiv pentru care a scris și o carte inspirată din povestea lor de dragoste.

După ce prințul Felipe a văzut câteva dintre reportajele ei, s-a îndrăgostit iremediabil de ea și a făcut tot posibilul să o cunoască. A făcut apel la o cunoștință din domeniu, iar în 2003 a reușit să o facă logodnica lui. În 2004 s-au căsătorit cu mare fast și de atunci au fost de nedespărțit. Au împreună și două fiice, prințesele Leonor și Sofia.

Cea mai iubită regină a momentului

Regina Letizia are 50 de ani, dar se menține în formă și este foarte apreciată pentru trăsăturile ei. Mulți spun că s-a născut pentru a fi regină, pentru că este de o frumusețe cum doar cei cu sânge albastru au. Este o doamnă mereu elegantă, care atrage privirile cu fiecare dintre aparițiile sale.

Regina Letizia, fiind prima regină “obișnuită” a Spaniei, are milioane de fani care o adoră. Este foarte stilată și mulți o apreciază pentru felul în care se îmbracă. De multe ori se afișează în ținute pline de gust, dar la prețuri foarte mici, semn că nu a uitat de unde a plecat și își merită din plin titlul pe care l-a obținut în urma căsătoriei cu Prințul Felipe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: