Redactia.ro
Home » Știri » Jurnalistul BBC, Danny Baker, concediat după ce a insultat bebelușul regal

Jurnalistul BBC, Danny Baker, concediat după ce a insultat bebelușul regal

GALERIE FOTO (2) Jurnalistul BBC, Danny Baker, concediat după ce a insultat bebelușul regal

Danny Baker, jurnalist de la BBC Radio 5, a fost concediat după ce a publicat pe reţeaua Twitter o imagine prin care compara bebeluşul ducilor de Sussex cu un cimpanzeu, transmite mirror.co.uk.

Jurnalistul şi prezentatorul Danny Baker a fost concediat de la emisiunea BBC Radio 5, după ce a publicat pe contul său de Twitter o imagine prin care compara bebeluşul ducilor de Sussex, care s-a născut pe 6 mai, cu un cimpanzeu. Jurnalistul a şters mai apoi postarea.

„Tocmai am fost concendiat de la @bbc5live”, a scris Danny Baker pe Twitter.

 

Jonathan Wall, directorul editorial al BBC 5 Live a comunicat prin intermediul unui email trimis întregii redacţii că „Danny a făcut o greşeală serioasă pe social media”. „Acţiunea lui încalcă valorile după care noi ne ghidăm la postul de radio”, continuă emailul, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

Bebelușul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry, un băiețel care s-a născut luni dimineață, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor arată un anunț publicat miercuri pe contul de Instagram al cuplului, după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta.

”În această după amiază, Altețele lor Regale l-au prezentat Majestății sale Regina pe cel de-al optulea strănepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinbrug și Ducesa mamă au fost de asemenea de față”, spune anunțul familiei de Sussex.

Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliștilor de la Bazaar că Archie este un prenume cu origini engleze. Înseamnă ”adevărat și îndrăzneț”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebelușului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”. Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry au fost publicate în presa britanică, miercuri, înaintea întâlnirii micuțului cu Regina Elisabeta.

Ducii Meghan și Harry de Sussex au apărut în fața unui număr mic de jurnaliști adunați la St George’s Hall de la castelul Windsor. Întrebat de jurnaliști cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebelușii se schimbă mult în primele două săptămâni de viață: „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

„Are un temperament dulce, este cu adevărat calm. Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieți din lume. Așa că sunt fericită”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prințul Harry a replicat glumind că nu știe cu cine seamănă în acest aspect.

Citește și: Ziua Regalităţii 2019: Trei evenimente istorice au făcut din 10 mai ziua naţională a României

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: