Redactia.ro
Home » Știri » Jurnalistul german amendat la mitingul din 10 august 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria

Jurnalistul german amendat la mitingul din 10 august 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria

Jurnalistul german amendat la mitingul din 10 august 2018 a câștigat procesul cu Jandarmeria

Paul Arne Wagner, jurnalistul german amendat la mitingul din 10 august 2018 din Piața Victoriei, a reușit să câștige procesul împotriva Jandarmeriei. Acesta a câștigat în instanță anularea procesului-verbal.

Jurnalistul german amendat la mitingul din 10 august 2018 a câștigat procesul cu Jandarmeria

Reprezentantul presei germane, Paul Arne Wagner, care a fost amendat de jandarmi la mitingul din 10 august 2018 în Piața Victoriei, a câștigat procesul cu Jandarmeria. Decizia de a fond a fost a magistraților Judecătoriei Sectorului 1 din București, în care se observă că este anulat procesul verbal prin care a fost amendat jurnalistul. Între timp, Tribunalul București a respins apelul Jandarmeriei București, iar în cele din urmă, jurnalistul este scutit de amendă.

Paul Wagner a fost amendat cu 500 de lei la mitingul din 10 august 2018, pentru că nu ar fi avut un comportament civilizat și adecvat la miting și nu a prezentat niciun document oficial care să arate că este reprezentant al presei.

Amendat de jandarmi cu 500 de lei

„Jandarmeria Română sancționează comportamentul necorespunzător pe care îl manifestă o persoană. Indiferent de calitatea acesteia. Cel în cauză a forțat dispozitivul de jandarmi aflat la trecerea de pietoni de pe Bulevardul. Aviatorilor. Motiv pentru care s-a procedat la ridicarea acestuia și conducerea la Secția de Poliție unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 500 lei”, au precizat reprezentanții Jandameriei.

Potrivit Jandarmeriei, PAul nu a prezentat niciun act care să ateste faptul că este reprezentant al presei. Jurnalistul a scris pe pagina de Facebook că jandarmii au creat diversiune și haos, chiar dacă protestatarii au fost pașnici.

Am fost acuzat de lucruri contradictorii, diferite de la jandarm la jandarm, minciuni, cum că i-aș fi agresat și tot așa. Apoi ceva ciudat s-a întâmplat, și au încercat să mă facă să semnez un avertisment „ca să nu primesc amendă”. Și să plec. Dar eu nu am fost lăsat nici măcar să îl citesc, așa că nu am putut semna!”, a scris jurnalistul la acel moment.

Citeste si:Apar primele amenințări la adresa activistei Greta Thunberg

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini