Redactia.ro
Home » Monden » Justin Timberlake a devenit din nou tată: „Nimeni nu doarme, dar suntem încântaţi”

Justin Timberlake a devenit din nou tată: „Nimeni nu doarme, dar suntem încântaţi”

Justin Timberlake a devenit din nou tată. Fericire mare în familia cântărețului și actorului Justin Timberlake. Soția sa, Jessica Biel, a adus pe lume al doilea copil, mai exact al doilea băiat pe care l-au botezat Phineas. Jessica și Justin aveau deja un băiat, în vârstă de cinci ani, pe nume Silas.

Justin Timberlake a devenit din nou tată

Justin Timberlake a devenit din nou tată. Artistul este copleșit de bucurie după ce a devenit a doua oară tată de băiat. Justin Timberlake a confirmat într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, că el şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, sunt iar părinți, mai exact ai lui Silas. Justin și Jessica mai au un băiat pe nume Phineas, care a fost adus pe lume în anul 2015, informează știrileprotv.ro.

Deși este greu, Justin Timberlake a precizat că este încântat de faptul că este a doua oară tată.

„Este minunat şi atât de drăguţ. Nimeni nu doarme, dar suntem încântaţi. Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi”, a spus Justin Timberlake.

Justin Timberlake: ”Silas este foarte încântat”

Chiar dacă are un frățior, iar părinții vor trebui să își îndrepte mai mult atenția către el, Silas nu este gelos și este chiar încântat de noul membru al familiei, a mai povestit Justin Timberlake.

„Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge sau nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”, a mai precizat Justin Timberlake pentru Ellen DeGeneres.

Justin Timberlake a compus muzică pentru fiul său

Foto: Justin Timberlake și Silas

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din anul 2012. În 2018, Jessica Biel era entuziasmată de ideaa mării numărului membrilor familiei lor.

„Copiii sunt uimitori. Sunt dificili, dar sunt minunaţi. Cred că ar fi fantastic să avem o familie mai mare”, mărturisea Jessica Biel pentru „Entertainment Tonight”.

Justin Timberlake, scuze publice pentru soția sa

În anul 2019, Justin Timberlake a iscat mari controverse, după ce paparazzi l-au surprins în ipostaze tandre cu o actriță, Alisha Wainwright. El și-a cerut scuze public soției sale și a dat vina pe consumul exagerat de alcool.

Foto: Getty Images/Profimediaimages.ro

„Vreau să fie clar – nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea noapte și regret comportamentul meu. Ar fi trebuit să știu mai bine. Nu acesta este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Le cer scuze soției mele minunate și familiei pentru că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra pentru a fi cel mai bun soț și tată cu putință”, a scris actorul pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: