Redactia.ro
Home » Sport » Lewis Hamilton îşi vinde o proprietate! Ce sumă cere campionul mondial!

Lewis Hamilton îşi vinde o proprietate! Ce sumă cere campionul mondial!

Lewis Hamilton, nou contract cu Mercedes, Formula 1

Lewis Hamilton îşi vinde o proprietate. Este vorba despre apartamentul pe care îl deţine în Manhattan, în care nu a apucat să locuiască niciodată.

52 de milioane de dolari, vrea campionul mondial de Formula 1, pentru apartamentul de lux pe care îl deţine în New York. Este vorba despre un penthouse uriaş în care britanicul nu a locuit niciodată. Lewis Hamilton şi-a achiziţionat apartamentul în 2018 cu 44 de milioane de dolari. Penthouse-ul are șase băi, biblioteca, piscină și bucătărie exterioară. Cine va cumpăra proprietatea va avea vecini celebri, printre care se numără Ryan Reynolds, Bella Hadid, Jennifer Lawrence sau Justin Timberlake.

Lewis Hamilton are 6 titluri în palmares

Lewis Hamilton este pilotul care are în palmares cele mai multe titluri de campion după germanul Michael Scumacher, fiind al doilea cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1.
Sezonul trecut britanicul a câștigat 10 curse: Bahrain, China, Spania, Monaco, Canada, Franța, Marea Britanie, Ungaria, Rusia și Mexic. În 2021 lui Hamilton îi expiră contractul cu Mercedes şi se pare că echipa e pregătită deja să-i facă o ofertă fabuloasă. Britanicului i s-a oferit o prelungire cu doi ani a contractului cu un salariu anual de 45 de milioane de euro. Singurul pilot care a avut un asemenea salariu a fost Michael Schumacher. În 2006, Ferrari i-a făcut aceeaşi ofertă celui mai titrat pilot din Formula 1. Jurnaliştii italieni sunt însă convinşi că Lewis Hamilton va primi o ofertă şi din partea scuderiei Ferrari. Prima cursă din 2020 va avea loc la Melbourne, în Australia, pe 15 martie.

Citeşte şi: Mircea Lucescu negociază cu Beşiktaş? Antrenorul a plecat în Turcia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: