Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu negociază cu Beşiktaş? Antrenorul a plecat în Turcia

Mircea Lucescu negociază cu Beşiktaş? Antrenorul a plecat în Turcia

Mircea Lucescu negociază cu Beşiktaş

Mircea Lucescu negociază cu Beşiktaş. Potrivit presei din Turcia se pare că antrenorul român ar fi dorit de patronul echipei în funcţia de director sportiv.

Tehnicianul în vârstă de 74 de ani ar putea să devină noul director sportiv al celor de la Beşiktaş. Sau cel puţin asta susţine presa din Turcia. Oricum Lucescu va fi prezent în tribune la meciul dintre Beşiktaş şi Gaziantep FK, echipă antrenată de Marius Şumudică. Ahmet Nur Cebi, preşedintele „Vulturilor” speră să-l convingă pe român să revină pe Vodafone Arena.

„Preşedintele Ahmut Nur Cebi l-a dorit de mult pe Lucescu, iar semnătura va fi pusă pe contract cât mai curând”, scrie publicaţia turcă Fotomac.

În vara anului trecut cei de la Beşiktaş au încercat să-l convingă pe Lucescu şi revină la echipă pe banca tehnică.

Ce atribuţii ar avea „Il Luce” la Beşiktaş

Mircea Lucescu ar trebui să se ocupe de refacerea infrastructurii clubului şi ar decide asupra transferurilor făcute de club. Dacă va accepta funcţia va colabora cu Sergen Yalçın, fostul său elev, cel care l-a şi propus pentru această funcţie.

Un titlu a luat Mircea Lucescu cu Beşiktaş

„Il Luce” a antrenat-o pe Beşiktaş între 2002 şi 2004. În 2003 a câştigat titlul de campion al Turciei cu „Vulturii”. Mircea Lucescu a mai luat un alt titlu şi cu Galatasaray, formaţie alături de care a câştigat şi Supercupa Europei în 2000. Ultima dată românul a antrenat tot în Turcia. A fost selecţionerul naţionalei Turciei în perioada august 2017 – februarie 2019. După ce a plecat de pe banca naţionalei nu a mai antrenat nicio altă echipă.

Citeşte şi: Federer şi Nadal, record de asistenţă la un meci demonstrativ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: