Redactia.ro
Home » Sport » Federer şi Nadal, record de asistenţă la un meci demonstrativ

Federer şi Nadal, record de asistenţă la un meci demonstrativ

roger federer, revenire pe teren, Wimbledon, 1 an de pauză

Federer şi Nadal au jucat un meci demonstrativ în Africa de Sud, la Cape Town. 51.954 de spectatori au fost în tribune, un record pentru un meci de tenis.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP şi elveţianul Roger Federer au jucat, ieri, o partidă demonstrativă în Africa de Sud, la Cape Tow. Tribunele au fost luate cu asalt de 51.954 de fani. Este un record absolut pentru un meci de tenis. Precedentul record, de 42.517 de fani i-a aparţinut tot lui Federer. S-a întâmplat anul trecut tot la un demonstrativ, în compania lui Alexander Zverev, în Mexic. „The Match in Africa” a fost câştigat de Federer, în trei seturi 6-4, 3-6, 6-3.

Câţi bani au fost strânşi

Federer şi Nadal au făcut un adevărat spectacol. Încasările au ajuns la 3,2 milioane de euro, iar banii vor ajunge la fundaţia elveţianului. Aceasta se ocupă cu dezvoltarea tenisului în şase ţări africane, Namibia, Botswana, Malawi, Zambia, Zimbabwe şi Africa de Sud. În cadrul acestui eveniment a mai avut loc şi un meci de dublu spectaculor. Într-o echipă au fost Federer şi Bill Gates, fondatorul Microsoft, iar în cealaltă Nadal şi comedianul sud-african Trevor Noah. Pentru tot evenimentul cererea de bilete a fost de peste 200.000. Roger Federer este foarte legat de Africa de Sud. Lynette, mama campionului, s-a născut aici.

Citeşte şi: Gigi Becali vrea să aibă cel mai bun lot! A adus 6 jucători

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: