Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali vrea să aibă cel mai bun lot! A adus 6 jucători

Gigi Becali vrea să aibă cel mai bun lot! A adus 6 jucători

Gigi Becali vrea să aibă cel mai bun lot!

Gigi Becali vrea să aibă cel mai bun lot! Patronul FCSB a anunţat că a făcut 6 transferuri.

Gigi Becali vrea cu orice preţ să se lupte pentru titlu. Astfel, patronul FCSB a anunţat la Digi Sport că a făcut 6 transferuri. Îşi doreşte doar jucători tineri şi valoroşi. În acest moment din lotul de 25 de fotbalişti pe care îi are Bogdan Vintilă, 12 au mai puţin de 23 de ani. În plus FCSB mai are tineri împrumutaţi şi la alte echipe.

„Azi am luat șase jucători. O să cumpăr doar tineri români. Vreau să vând jucători pe sute de milioane””, a anunțat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Strategia lui Becali

Patronul celor de la FCSB doreşte doar jucători tineri pe care să-i crească şi apoi să-i vândă pe sume avantajoase. Ieri, un tânăr atacant de doar 18 ani, Cătălin Vaida de la Fotbal Club Ardealul Cluj Napoca, a ajuns la echipă. Internaţional de tineret la toate categoriile de vârstă, Vaida intrase în ultimele 6 luni de contract cu gruparea ardeleană.

„Magico Sports se bucură să anunțe transferul jucătorului Cătălin Vaida la FCSB. Cătălin (18 ani) a fost un membru important al tuturor echipelor naționale de tineret a României și acum va avea ocazia să își dezvolte cariera purtând tricoul celui mai istoric și de succes club din România. Încrederea noastră în abilitățile și caracterul lui ne face să credem că acesta este începutul multor momente magice”, au anunțat cei de la Magico Sports.

Tânărul atacant a fost adus pentru a-l înlocui pe Harlem Gnohere. Francezul este dorit de Lugano din Elveţia, dar are şi oferte din Golf.

Citeşte şi: Georgina Rodriguez, iubita lui CR7, apariție spectaculoasă la San Remo!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: