Redactia.ro
Home » Știri » Kadîrov și cecenii lui au terorizat populația din Mariupol. Aceștia se distrează în timp de trag spre casele locuitorilor de acolo

Kadîrov și cecenii lui au terorizat populația din Mariupol. Aceștia se distrează în timp de trag spre casele locuitorilor de acolo

Conducătorul cecen Ramzan Kadîrov, împreună cu luptătorii săi, a terorizat populația din Mariupol.

Militarii ceceni se distrează trăgând cu armele automate înspre locuințele civililor din Mariupol, apoi sărbătoresc așa-zisele victorii.

La momentul intrării în războiul declanșat de Rusia, cecenii au declarat că scopul lor este acela de a curăța Ucraina de naziști.

Armata cecenă s-a remarcat în toată lumea prin videoclipurile inspirate din fimele de la Hollywood. Videoclipuri în care aceștia să pară că ar fi în acțiune, când de fapt ei fac foarte puține lucruri.

Experții care au analizat videoclipurile au spus ca acestea sunt doar un alt mod de a face propaganda al lui Putin.

Trupele cecene au fost încorporate în Garda Națională a Rusiei. Au luptat alături de militarii ruși din 24 februarie, de când Rusia a început invadarea Ucrainei.

În Mariupol au fost filmate imagini de groază în care se arată că un grup de luptători ceceni trag cu mitralierele spre clădirile rezidențiale din orașul asediat de aproape o lună.

Astfel de clipuri au fost publicate de liderul cecen Ramzan Kadîrov, arătând cum soldații săi sărbătoresc aceste atacuri îngrozitoare.

Kadîrov spune că luptătorii săi erau într-o misiune de „curățare a teritoriului de naziști”

Kadîrov a susținut pe canalul său de pe Telegram că luptătorii erau într-o misiune în care curățau „teritoriul de naziști”. Acesta a repetat un discurs folosit de Vladimir Putin în campania sa de propagandă pentru a justifica invadarea Ucrainei.

Militarii lui Kadîrov s-au dezlănțuit în Mariupol, semănând teroare în rândurile populației și așa greu încercate.  Mai mult decât atât, cecenii par să sărbătorească aceste atacuri sângeroase.

Ramzan Kadîrov a transmis la jumătatea săptămânii trecute, că luptătorii săi ar fi străpuns apărarea ucraineană pentru a prelua controlul asupra primăriei lui Mariupol si că aceștia ar fi arborat steagul Rusiei.

Informația nu a fost verificată, iar forțele armate ale Ucrainei au contrazis total declarațiile.

Mariupol, cel mai afectat oraș de la începerea războiului

Mariupol a fost cel mai afectat oraș al Ucrainei încă de la începutul războiului pornit de Rusia.

În acest oraș s-au dat cele mai aprige bătălii de când președintele rus Vladimir Putin a ordonat armatei sale să intre în Ucraina pe 24 februarie.

Din 24 februarie și până în momentul de față, forțele ruse au bombardat constant Mariupolul și l-au distrus aproape în întregime.

Potrivit oficialilor ucraineni, în orașul de la malul mării au fost uciși cel puțin 2.400 de civili au fost uciși, însă bilanțul ar putea fi mult mai mare.

ONU a declarat în data de 25 martie, că deține informații cu privire la existența unei gropi comune în oraș, care a fost locul unei lovituri devastatoare asupra unui teatru.

Lovitura a provocat moartea a cel puțin 300 de oameni.

Primarul orașului a declarat că a discutat cu ambasadorul Franței în Ucraina despre opțiunile de evacuare a civililor. Această discuție vine ca urmare a propunerii făcute de  președintele francez Emmanuel Macron, Rusiei, și anume de a realiza un plan pentru a ajuta oamenii să plece.

Este greu de imaginat cum ar putea realiza acest plan atât timp cât luptătorii ceceni alături de Kadîrov au terorizat populația din Mariupol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: