Redactia.ro
Home » Știri » Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru tratamentul fiului său, Leon: ”Aș fi luat și un milion de pumni, nu ar mai fi contat”

Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru tratamentul fiului său, Leon: ”Aș fi luat și un milion de pumni, nu ar mai fi contat”

Kamara a câștigat cea mai importantă luptă din viața lui din acest moment: a reușit să-i asigure tratamentul pentru următorii cinci ani fiului său, Leon. Tratamentul îl costa, pentru această perioadă de timp, 50.000 de euro.
Kamara l-a înfruntat pe tânărul Iulian Pîtea, fost Războinic la Exatlon România, în cușca MMA, în Gala RXF din 10 mai 2022.
Artistul a avut, însă, parte de o surpriză la sfârșitul meciului. A primit sponsorizarea tratamentelor necesare pentru copilul său, Leon, pentru următorii cinci ani.

Kamara a câștigat în ring tratamentul pentru fiul său, Leon

Artistul luptă de ani de zile pentru ca Leon să ducă o viață normală. Micuțul a trecut, deja, prin mai multe intervenții chirurgicale și se străduiește în fiecare zi să își depășească condiția.
Kamara a intrat în cușca MMA pentru a lupta pentru banii de care avea nevoie pentru tratament. L-a înfruntat pe Iulian Pîtea, fostul concurent din echipa Războinicilor de la Exatlon România și fost sportiv de performanță.

Deși Iulian este cu aproape 20 de ani mai tânăr decât artistul, acesta a fost învins de Kamara la puncte. Nu s-a supărat deloc și, mai mult decât atât, a decis să doneze onorariul câștigat fiului lui Kamara, Leon. La acel moment, artistul nici nu știa ce surprize îl mai așteaptă.

”Nu am luat niciun pumn, am reușit să eschivez la toate loviturile. Am fost atins, o dată, la cap. Dar aș fi luat și o sută de pumni, și un milion, nu ar mai fi contat câți erau, i-aș fi luat cu plăcere de la Iulian Pîtea pentru Leon”, a spus Kamara.

Imediat după luptă, sponsorii i-au transmis cântărețului că în următorii ani fiul său va primi tratamentul de care are nevoie.

”Am primit tratamentul pe cinci ani din partea sponsorilor. Mi-au zis că plătesc câte 10.000 de euro, timp de cinci ani, pentru tratamentul lui Leon”, a declarat fericit Kamara.

Kamara a luptat în cușca MMA contra lui Iulian Pîtea

”Iulian Pîtea poate să fie mai tânăr, mai agil, mai entuziast, însă eu am experiență, am forță și am concentrare. Nu am teamă de nimeni, de nimic, mai ales că în fața mea un scop: Leon, iar pentru asta aș face orice este posibil ca să îi fie bine”, ne-a mărturisit Kamara înaintea luptei.

Cu toate că Iulian Pîtea este mult mai tânăr decât Kamara, loviturile lui nu l-au atins pe acesta. Mulți spectatori ai Galei RXF au spus despre meciul celor doi că a fost unul mai slab și nu tocmai spectaculos. Asta cu atât mai mult cu cât Kamara a adoptat o strategie defensivă, să se ferească cât mai mult de contact și să încerce să puncteze atunci când avea ocazia.

Leon are nevoie de cel puțin o operație în fiecare an

Kamara și fosta sa soție, Oana, luptă de mulți ani ca să îi ofere lui Leon o viață cât mai apropiată de cea normală unui copil de vârsta lui.

”Au fost ani foarte grei. Am mai avut câteva resurse, economii, dar de-a lungul pandemiei economiile s-au epuizat toate. (…) Nu am făcut niciodată un calcul cu privire la cât costă întreținerea lui Leon. Nu contează cât costă, nu m-am gândit, dar pot să spun că nu este deloc puțin”, spunea Kamara înainte de gala în care a luptat împotriva lui Iulian Pîtea.

Kamara a mai mărturisit că în prezent mai are un vis. Dar nu pentru el, ci pentru fiul său. Deși este dezavantajat din punct de vedere fizic, Leon este un copil inteligent, empatic, atent și care are în totdeauna puterea de a zâmbi și de a-i alina pe cei din jur.

”Vreau să îl văd sănătos, să poată să meargă fără ajutor, vreau să îl văd cum aleargă și să facă tot ce îi trece lui prin cap. E un băiat genial, îl iubesc din toată inima mea. I-aș da picioarele mele dacă aș putea”, mai spunea Kamara, în exclusivitate pentru FANATIK.

Gala MMA, plină de KO-uri spectaculoase

Gala RXF din 10 mai 2022 a avut mai multe confruntări spectaculoase. Cea mai apreciată de spectatori, însă, a fost lupta dintre Giani Kiriță și Andi Constantin.

Fostul dinamovist a fost cotat cu șansa a doua în meci. A reușit un KO de zile mari împotriva lui Andi, fost ispită la Insula Iubirii. Nici Iancu Sterp nu s-a chinuit prea tare cu adversarul lui. I-a promis că îl va distruge și s-a ținut de cuvânt. A câștigat bătălia tot prin KO.

Imediat după Gală, Iancu Sterp s-a afișat într-un club în compania noii sale iubite, Lorelai, a lui Jador și a fratelui său, Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: