Redactia.ro
Home » TV » Kanal D a decis soarta lui Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Kanal D a decis soarta lui Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Kanal D a decis soarta lui Giani Kiriţă după plecarea de la Exatlon

Giani Kiriţă a părăsit Exatlon şi a revenit în ţară. Kanal D a anunţat acum care va fi viitorul fostului jucător de la Dinamo.

Kiriţă îşi va relua locul de prezentator al show-ului Vulturi de Noapte, unde va face din nou echipă cu Victor Slav şi Cătălin Cazacu.

Fanii emisiunii îl vor putea vedea pe acesta încă din această duminică, de la ora 23.15.

Giani Kiriţă fusese printre prezentatorii iniţiali ai acestui show de noapte de anul trecut, însă, ulterior a revenit la Exatlon, în postura de antrenor.

În cel de-al doilea sezon al emisiunii sportive, el i-a antrenat pe Faimoşi, iar în al treilea sezon, a fost antrenorul Războinicilor.

Mi-a fost foarte dor de Vulturii mei, de tot ceea ce înseamnă acest show, de întreaga echipă, de platoul de filmare, de repetiții, de glumele noastre din culise sau din timpul filmărilor.

Îi mulțumesc bunului meu coleg, Bursucu, pentru perioada în care a avut grijă de Cazacu și Victor, a avut o misiune deloc ușoară, nu-i ușor să-i mai ții în frâu pe cei doi vulturași! Abia aștept să înceapă nebunia!„, a spus Giani Kiriţă.

Ce spun Victor Slav şi Cătălin Cazacu despre revenirea lui Giani Kiriţă

Cel mai fericit de revenirea lui Giani Kiriţă este bunul său prieten, Cătălin Cazacu.

După ce a plecat Giani am plâns în direct, tot timpul asta în care a fost în Dominicană, că antrenor, ne-a fost foarte dor de el. Când am auzit că se întoarce, n-am plâns de fericire, dar m-am bucurat foarte tare!

Apropierea mea cu Giani a fost tot timpul una foarte specială, avem foarte multe lucruri să ne spunem, multe dintre ele le veți auzi, în direct, la «Vulturii de noapte»!”, a declarat Cătălin Cazacu.

Şi Victor Slav este foarte încântat de revenirea lui Giani printre Vulturi.

I-am simțit lipsa lui Giani, clar și-a păstrat trăsăturile de «Vultur», astea nu se pierd! E special prin felul lui de-a fi, este un om foarte sincer și asta apreciez cel mai mult la el.

El te place sau nu te place și îți spune direct, în față, fără menajamente, ce gândește. Pe Giani, la fel, îl placi sau nu îl placi, nu există cale de mijloc”, l-a portretizat pe fostul fotbalist și Victor Slav.

Citeşte şi: Schimbare majoră la Exatlon! Ce se întâmplă cu antrenorii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: