Redactia.ro
Home » Monden » Kanye West a cheltuit 9 milioane de lire la alegerile prezidențiale. Rapperul a obținut doar 60.000 de voturi

Kanye West a cheltuit 9 milioane de lire la alegerile prezidențiale. Rapperul a obținut doar 60.000 de voturi

Kanye West a cheltuit 9 milioane de lire la alegerile prezidențiale

Kanye West a cheltuit aproape 9 milioane de lire sterline pentru alegerile prezidențiale la care a candidat și unde a obținut doar 60.000 de voturi. Cea mai impresionantă victorie a sa a fost în Tennessee, unde a obținut 10.258 de voturi.

Kanye West și-a cumpărat fiecare vot

Potrivit The Sun, rapperul a cheltuit aproape 150 de lire sterline pentru fiecare dintre cele aproximativ 60.000 de voturi din 12 state din SUA. De altfel, măcar un vot l-a obținut gratuit, în Wyoming, unde s-a votat singur, scriindu-și numele pe buletinul de vot. De asemenea, Kanye West a fost votat și în Colorado, unde electoratul i-a dat încă 6274 de ștampile.

Kanye nu ar fi trebuit să se lupte pentru aceste voturi, având în vedere că sunt sute de membri ai familiei Kardashian care ar fi putut să bifeze căsuța lui de vot. Însă în ziua votării, rudele, chiar și soția lui, Kim Kardashian și legiunea ei de frați, au tăcut, mai ales pe rețelele de socializare, unde se laudă cu aproximativ un miliard de adepți”, notează tabloidul The Sun.

Rapperul Kanye West a votat pentru el însuşi

Kanye West a declarat că a votat pentru el însuşi la alegerile prezidenţiale din SUA, la finalul unei candidaturi cu slabe şanse de reuşită. Rapperul şi-a scris numele pe buletinul de vot, potrivit unui videoclip cu el votând, publicat marţi pe pagina sa de Twitter.

“Azi votez pentru prima dată în viaţă pentru preşedintele Statelor Unite şi o fac pentru cineva în care am cu adevărat încredere … eu”, a precizat vedeta într-o altă postare pe Twitter.

West îşi anunţase candidatura la prezidenţiale în luna iulie, însă numele său nu a apărut pe buletinele de vot în mai multe state deoarece rapperul nu a respectat termenele de înregistrare. Acesta îşi exprimase anterior susţinerea pentru preşedintele Donald Trump.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: