Redactia.ro
Home » Monden » Karim Mihai Țiriac, fiul mai puțin știut al lui Ion Țiriac. Cum arată cel de-al treilea moștenitor al milionarului român

Karim Mihai Țiriac, fiul mai puțin știut al lui Ion Țiriac. Cum arată cel de-al treilea moștenitor al milionarului român

GALERIE FOTO (4)

Karim Mihai Țiriac, fiul mai puțin știut al lui Ion Țiriac. Deși Ion Alexandru Țiriac este o personalitate cunoscută la nivel mondial, puțini sunt cei care sunt conștienți de existența celuilalt fiu al magnatului Ion Țiriac, pe nume Karim Mihai Țiriac. Acest tânăr are 23 de ani și locuiește, asemenea surorii sale, Ioana Țiriac, în Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

Karim Mihai Țiriac, fiul mai puțin știu al lui Ion Țiriac

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Țiriac (84 de ani), care preferă să se concentreze pe afacerile sale de milioane în loc să-și expună viața privată. Fostul tenismen se mândrește cu doi fii frumoși, dar publicul îl cunoaște în mod notoriu doar pe unul dintre ei, Ion Alexandru Țiriac (47), rezultat din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg. Acesta a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc și au, la rândul lor, doi băieți.

karim mihai tiriac
Karim Mihai Țiriac, pe când era copil, alături de mama sa, Sophie Ayad

Cu privire la ceilalți doi copii ai magnatului, Ioana și Karim, se știu puține lucruri. În ceea ce privește pe Ioana, este notabilă frumusețea sa, care, cu siguranță, îi provine din moștenirea mamei sale egiptene. În schimb, Karim seamănă izbitor cu Ion Țiriac, iar mulți au fost convinși de acest lucru când băiatul a venit în România în 2012, cu ocazia inaugurării unui complex sportiv.

Karim a avut bonă româncă

Karim Mihai cunoaște limba tatălui său, mai ales că, pentru o perioadă, a avut o bonă româncă. Scolarizarea fiului său cel mic a presupus o investiție semnificativă din partea lui Țiriac. Aceasta se explică prin faptul că Karim a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy din statul american Massachusetts, care adună elevi din 37 de țări și care se bucură de un proces de selecție foarte riguros.

Karim este un pasionat de fotbal, în timp ce fratele său vitreg, Alexandru Țiriac, urmează pasiunea pentru tenis, sport în care tatăl lor a scris istorie. Karim este fiul lui Ion Țiriac din relația cu Sophie Ayad, o fostă jurnalistă egipteană. Nu a existat vreo căsătorie oficială între Ion Țiriac și Sophie Ayad, dar cei doi au avut doi copii împreună.

Karim alături de mama sa, Sophie, și tatăl său, Ion Țiriac

Cei doi s-au întâlnit în 1994, la München, când Ion Țiriac era rezident în Germania și deținea turneele de tenis de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Sophie Ayad era prietena lui Barbara Feltus, prima soție a lui Boris Becker, pe care Ion Țiriac l-a manageriat și l-a ajutat să devină numărul 1 în lume.

Ioana Ţiriac (26) este sora lui Karim, iar superba tânără a început să se implice în numeroas acţiuni caritabile

Ion Țiriac mai are o fiică din relația cu Sophie Ayad, pe nume Ioana, născută în 1998. Ambii copii locuiesc împreună cu mama lor în Monte Carlo, un oraș în care magnatul deține nu mai puțin de șase apartamente pe Avenue Grace Kelly, considerată una dintre cele mai luxoase artere din lume. În această zonă a Principatului Monaco, costul construirii unui metru pătrat poate atinge suma de 200.000 de euro.

Cea mai recentă vizită a lui Karim în București

Prietenii apropiați ai omului de afaceri au relatat pentru Libertatea o experiență legată de ultima sa călătorie în capitala României. „Ion Țiriac trebuia să mergă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei.”

Ion Țiriac nu s-a oprit însă la costumul de 1.500 de lei, echivalentul a 300 și ceva de euro. “Țiriac și-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”, au povestit cunoscuții lui Țiriac.

Date Biografice Karim Ţiriac: înălțime, greutate

Nume complet: Ţiriac Mihai Karim
Data naşterii: 2001
Locul naşterii: România
Înălţime: 1,83 m
Greutate: 75 kg

Sophie Ayad despre Ion Ţiriac

Deși iubirea dintre ei s-a stins, Sophie Ayad are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Țiriac. „Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire.”, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: