Redactia.ro
Home » Horoscop » Karma va lovi din plin în prima săptămână din luna august 2023. Ea e zodia care va avea cel mai mult de suferit

Karma va lovi din plin în prima săptămână din luna august 2023. Ea e zodia care va avea cel mai mult de suferit

horoscop

Cu trecerea timpului, spre sfârșitul verii, astralele aduc o nouă serie de previziuni pentru unii nativi ai zodiacului. Este perioada în care se vor confrunta cu urmările deciziilor și comportamentelor lor din trecut. Aflăm în continuare despre semnul zodiacal care va suferi sub povara destinului.

Astrele șoptesc zi de zi tainele viitorului pentru fiecare semn zodiacal. Pe când unii nativi sunt favorizați, beneficiind de realizări pe diverse planuri ale existenței, alții se confruntă cu un orizont mai tulbure. Rândurile ce urmează sunt dedicate semnului ce se va confrunta cu consecințele karmice în primele zile ale lunii august.

Zodia care va fi lovită de karma în prima săptămână din luna august 2023

Berbecul se distinge ca unul dintre cele mai încrezătoare semne zodiacale. Fiind energic, ambițios și năzdrăvan, acest nativ își croiește propria cale în viață. Autenticul Berbec este caracterizat de o vioiciune și o pasiune năvalnică pentru tot ce este necunoscut. În ciuda unei naivității evidente, este plin de inovație, înclinat spre inițiativă și prompt în a pune în practică gândurile sale, din dorința de a vedea rezultate rapide.

Este definit de un spirit decizional și practic, având abilități tehnice în mod natural. Pe de altă parte, Berbecul poate avea un exces de entuziasm care, dacă nu este canalizat corespunzător, poate deveni nefast. Se poate manifesta printr-o atitudine brutală, belicoasă sau chiar certăreață. Frecvent, este un subaltern nesupus, iritabil și inconfortabil, cu un obicei de a demara multe proiecte, dar care nu ajunge să le finalizeze.

Cu ce fel de probleme se vor confrunta Berbecii

În acest context, Berbecii se vor confrunta cu o problemă  din trecut, pe care credeau că au încheiat-o. Atitudinea lor de atunci, poate mai puțin matură sau dreaptă, va reveni să le dea de furcă. Astrele par să le pregătească o lecție dură, pe care Berbecii nu o vor putea evita.

De asemenea, poate fi vorba de o situație din trecut în care au ales să lase durerea să domine asupra unui partener. Toate acestea sunt experiențe de învățare, iar Berbecii ar trebui să-și recunoască greșelile și să învețe din ele. De data aceasta, nativul acestei zodii va face tot posibilul pentru a pune punct acestui subiect care nu face decât să îi creeze probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: