Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu a făcut accident cu mașina. Bolidul de lux al artistei a fost avariat

Karmen Simionescu a făcut accident cu mașina. Bolidul de lux al artistei a fost avariat

GALERIE FOTO (2) Karmen Simionescu a făcut accident.

Karmen Simionescu a făcut accident. Fiica cea mare a lui Adrian Minunea a avut parte de un incident în trafic. Karmen a făcut accident cu bolidul de lux. Vedeta le-a povestit fanilor cum s-a produs întreg evenimentul. Din păcate, mașina sa a fost serios avariată.

Karmen Simionescu a făcut accident. Bolidul de lux al artistei a fost avariat

Karmen este fiica cea mare a manelistului Adrian Minune. Tânăra a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală, la fel ca și tatăl ei. De asemenea, Karmen a moștenit pasiunea tatăui pentru pentru mașinile cu mulți cai putere. Karmen este activă în mediul online, acolo unde postează deseori filmulețe în timp ce conduce bolizi de sute de mii de euro.

Ei bine, în urmă cu puțin timp, artista și-a anunțat fanii că a făcut accident cu mașina. Vedeta se simte simte, dar autoturismul său a fost grav avariat. Se pare că fiica lui Adi Minune nu are parte de o zi tocmai bună. Artista a intrat cu bolidul ei de lux într-un gard, iar paguba provocată este foarte mare. Vedeta le-a spus internauților că a vărsta cafeaua pe ea și a întârziat în toate locurile unde trebuia să ajungă.

Karmen Simionescu accident

Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta.Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, a spus fiica lui Adrian Minune pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: