Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere! A împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Karmen Simionescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere! A împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Sărbătoare mare în familia lui Karmen Simionescu! Tânăra artistă a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, ocazie cu care a petrecut clipe de neuitat alături de cei dragi ei. I-au fost alături prietenii și părinții, iar Adrian Minune i-a făcut o surpriză care a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Karmen Simionescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere! A împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Karmen Simionescu se numără printre tinerele care la doar 24 de ani au decis să-și întemeieze o familie. A devenit mamă la vârsta de doar 21 de ani, dar a continuat să se ocupe de cariera sa artistică și să-și creeze un nume în industria muzicală. Se bucură de susținerea tuturor și este foarte apreciată pentru realizările sale, iar în ciuda faptului că este foarte ocupată își găsește încă timp să se distreze.

A împlinit 24 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere pe cinste pentru ea și prietenii săi. Evenimentul a fost organizat într-un club select din capitală, iar imaginile din mediul online demonstrează că Karmen s-a distrat de minune. A purtat o rochie mulată, neagră, de piele și privirile tuturor au fost ațintite asupra sa.

Cea mai mare surpriză a lui Karmen a venit din partea tatălui său, care i-a cântat o melodie specială pentru ea. Tânăra a izbucnit în lacrimi, gestul părintelui său fiind unul foarte emoționant pentru ea. Știm deja că pentru Adrian Minune familia este mereu pe primul loc, iar acest lucru este valabil și pentru fiica sa, care-și prețuiește părinții, soțul și copilul mai presus de orice.

Ce spune Karmen despre reputația sa de fiică a lui Adrian Minune

De-a lungul timpului, au existat voci care au acuzat-o pe Karmen Simionescu că a ajuns cunoscută datorită tatălui său, Adrian Minune. Cu toate că tânăra a abordat un stil muzical diferit față de acesta și a ales alt drum pentru cariera sa, mulți au fost de părere că tânăra nu ar fi avut succes dacă nu era fiica celebrului manelist.

În cadrul unui interviu acordat în trecut, artista a abordat acest subiect. Faptul că uneori este cunoscută drept fata lui Adrian Minune nu o deranjează absolut deloc, mai ales că este mândră de realizările acestuia și de familia sa. Consideră că numele de „minune” este o moștenire a familiei sale, pe care o poartă cu multă mândrie mai departe.

Este conștientă că prin proiectele sale a reușit să-și creeze propriul nume în industria muzicală, mai ales că este la început de drum. Speră ca într-o bună zi oamenii să o cunoască doar pentru melodiile și talentul său și nu pentru că a fost suficient de norocoasă încât să fie fiica unui artist foarte cunoscut și iubit.

„Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau copilul minune. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen”, a explicat Carmen Simionescu, pentru Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: