Redactia.ro
Home » Știri » Karmen Simionescu a renunțat la haine și a lăsat tot la vedere! Fiica lui Adrian Minune a stârnit controverse

Karmen Simionescu a renunțat la haine și a lăsat tot la vedere! Fiica lui Adrian Minune a stârnit controverse

Fiica lui Adrian Minune, Karmen Smionescu, nu ține cont de nimic când vine vorba de apariții. Frumoasa cântăreață radiază de fericire de când este mămică, iar trupul său pare sculptat. În ultima fotografie postată, artista pare că a renunțat de tot la haine și a arătat cât mai mult din corpul său. 

Karmen Simionescu a renunțat la haine și a lăsat tot la vedere

Karmen Simionescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, atât epntru vocea sa, cât și pentru corpul perfec tpe care îl are și pentru prezența pe care o are. Tânăra artistă este mereu în centrul atenției, chiar dacă este căsătorită și este mămică. Mai mult, cântăreața atrage tot timpul atenția bărbaților.

Deși este iarnă, Karmen Simionescu a ales să pozeze într-un costum de baie extrem de mic, cu care a încins atmofera pe Instagram.Artista nu a stat pe gânduri și a scos în evidență tot ceea ce avea mai frumos, lucru care se poate observa și după reacțiile pe care le-au avut fanii săi, cei mai mulți fiind de gen masculin. Deși fotografia este de vara trecută, artista pare să fi rămas neschimbată.

Karmen Simionescu a devenit mamă în anul 2019, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Sofia, nepoțica lui Adrian Minune.

Celebrul artist a fost extrem de fericit atunci când a devenit pentru prima oară bunic, iar pe zi ce trece este din ce în ce mai mândru de cea mică.

Karmen Simionescu a vorbit despre povara celebrității pe care a purtat-o ani de zile în umbra tatălui său. Aceasta a declarat că a încercat să nu spună lumii cine este, dar au fost momente în care a simțit și invidii din partea oamenilor.

,,A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: