Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu a spus adevărul despre operațiile estetice. Ce părere are vedeta despre femeile care apelează la bisturiu

Karmen Simionescu a spus adevărul despre operațiile estetice. Ce părere are vedeta despre femeile care apelează la bisturiu

Karmen Simionescu a spus adevărul despre operațiile estetice și părerea pe care o are despre femeile care apelează la bisturiu. 

 

Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre operațiile estetice

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre operațiile estetice. Vedeta a fost întrebată dacă a apelat vreodată la bisturiu pentru a-și schimba ceva din punct de vedere al aspectului fizic. Deși a negat, mulți sunt cei care cred că fiica lui Adrian Minune nu a spus adevărul. Karmen a dezmințit zvonul potrivit căruia ar avea silicoane. Vedeta  este de părere că emrsul al medicul estetician se face doar de nevoie, iar rezultatul ar trebui să fie mereu unul cu bun gust.

”N-am o problemă cu operațiile estetice atâta timp cât înseamnă o necesitate pentru persoana respectivă și atâta timp cât sunt făcute cu bun gust”, a răspuns Karmen Simionescu, pe pagina sa de Instagram, atunci când a fost întrebată ce părere are despre operațiile estetice.

Cu toate acestea, Karmen Simionescu a declarat că se simte complexată de forma urechilor pe care le are și ar apela la medicul estetician dacă ar fi nevoie.

”Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus. Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”a spus ea.

 

Karmen Simionescu, despre celebritatea în umbra tatălui

 

Karmen Simionescu reușește să îmbine cu brio viața de artistă cu rolul de tânără mămică și se pare că face acest lucru foarte bine. Deși acum are o viață așa cum și-a dorit mereu, Karmen a mărturisit că a fost marcată de anumite răutăți în copilărie, care au făcut-o să simtă nevoia de a nu fi fata lui Adrian Minune.

”M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii! A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a povestit Karmen.

Karmen Simionescu a precizat că a simțit lipsa tatălui în copilărie.

”M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!”, a mai spus Karmen.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: