Redactia.ro
Home » Știri » Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, a împlinit 18 ani. Tânăra luptă în continuare, dar nu se dă bătută: „O dor foarte tare oasele de la atâtea operații”

Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, a împlinit 18 ani. Tânăra luptă în continuare, dar nu se dă bătută: „O dor foarte tare oasele de la atâtea operații”

GALERIE FOTO (7)

Kassandra, la 18 ani împliniți. Ea e fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu. Iată amănunte din această poveste înduioșătoare.

Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, a împlinit 18 ani. Tânăra luptă în continuare, dar nu se dă bătută: „O dor foarte tare oasele de la atâtea operații”

Kassandra Rotariu este fiica adoptivă a celebrului fotbalist român Iosif Rotariu. Ea a fost adoptată de acesta împreună cu soția sa în 2002, când avea doar trei ani.

Kassandra s-a născut în Kazahstan și a fost abandonată de mama sa biologică. Înainte de a fi adoptată de familia Rotariu, a fost crescută într-un orfelinat.

Totodată, Kassandra a fost aruncată pe geam de la etajul trei, de la blocul unde stătea, chiar de către bunica ei. Totodată, înainte de acest gest necugetat, femeia a încercat să o ardă cu țigara. Din fericire, fata a supraviețuit, însă medicii au diagnosticat-o cu osteomielită (n.r – afecțiune gravă a sistemului osos, caracterizată prin infecții care distrug articulațiile), iar viața ei avea să se schimbe radical, potrivit Viva!.

După ce a fost adoptată de familia Rotariu, Kassandra a crescut într-un mediu iubitor și s-a integrat perfect în familia adoptivă. Iosif și soția acestuia au încurajat-o să-și urmeze visurile și să se dezvolte ca adult. Kassandra a fost implicată în activități sportive încă de la o vârstă fragedă, iar tatăl ei adoptiv a fost un mentor și un susținător important. În 2016, Kassandra Rotariu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, în competiția de tir cu pistol. A fost o performanță remarcabilă pentru o sportivă de doar 17 ani și a arătat că munca și angajamentul pot duce la realizări extraordinare.

În plus, Kassandra Rotariu este un exemplu de faptul că familia nu este definită doar de legăturile de sânge, ci și de legăturile de iubire și de sprijin reciproc.

Kassandra a suferit peste 50 de operații până acum. Recent, ea a împlinit 18 ani.

„Nu știu când urmează următoare operație pentru Kassandra, așteptăm și noi. Până atunci merge la școală, are rezultate bune și-a făcut și prietene. Nu am treabă cu ea. Este o fata cuminte și tare sociabilă și respectă pe toți cei din jurul ei. Însă, sunt supărat că o dor foarte tare oasele de la atâtea operații vă dați seama că nu este ușor. Seara, în fiecare seară, îi fac masaj și am cumpărat de la farmacie un unguent antiinflamator să îi mai calmeze durerea”a precizat Iosif Rotariu pentru Click.

Când a împlinit 18 ani, Kassandra a avut parte de o zi specială.

„Pe 21 aprilie a fost ziua ei de naștere. A împlinit 18 ani, de acum este majoră. I-am organizat împreună cu soția o zi festivă acasă unde și-a chemat vreo 10/11 prietene/ colege. A fost frumos, au râs, au glumit acolo ele între ele. Noi i-am cumpărat de ziua ei de naștere un buchet de flori cadou și îi mai cumpărăm pe parcurs ce are ea nevoie”, a conchis pentru sursa menționată Iosif Rotariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: