Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton a încălcat din nou tradiția de ziua fiicei ei. Ce gest emoționant a făcut Prințesa de Wales

Kate Middleton a încălcat din nou tradiția de ziua fiicei ei. Ce gest emoționant a făcut Prințesa de Wales

Kate Middleton zâmbește din nou.

Prințesa Charlotte, unica fiică a Prințului și Prințesei de Wales, a împlinit 9 ani, iar Kate Middleton a reușit să ofere un gest emoționant pentru fiica ei. Încă o dată, ducele și ducesa de Wales au ales să încalce tradiția și să marcheze ziua specială a micuței prin intermediul unei fotografii adorabile postate pe contul lor de Twitter, capturată chiar de către Kate Middleton.

Printesa Charlotte. Sursă foto: Instagram
Printesa Charlotte. Sursă foto: Instagram

În imaginea care a făcut rapid înconjurul internetului, Charlotte apare zâmbind tandru, iar părinții ei au adăugat mesajul: „La mulți ani, Prințesa Charlotte, la cei 9 ani! Vă mulțumim pentru toate mesajele amabile de astăzi.”

Cu toții au sărbătorit această zi specială alături de cei doi frați ai săi, George, în vârstă de 10 ani, și Louis, care a împlinit recent șase ani.

Unde a fost făcută fotografia

Fotografia a fost realizată în grădinile domeniului Windsor din Berkshire, oferind o privire în culisele familiei regale și a vieții lor cotidiene. Această imagine surprinzătoare vine la scurt timp după ce Prințul Louis și-a sărbătorit cea de-a șasea aniversare, iar fanii cu nerăbdare așteptau să vadă cum sărbătorește familia regală ziua de naștere a micuților.

Interesant este faptul că, săptămâna trecută, când Prințul Louis a împlinit șase ani, familia regală a ales să încalce tradiția și să posteze fotografia direct pe rețelele de socializare, chiar în ziua aniversării sale, în loc să respecte obiceiul de a o publica cu o zi înainte.

Prințesa Charlotte, cadou generos în valoare de 36.000

În plus, este demn de menționat că Prințesa Charlotte a primit un cadou generos în valoare de 36.000 de lire sterline când era doar un bebeluș. Deși acest cadou, oferit de Natural Sapphire Company, a fost unul dintre cele mai luxoase primite vreodată de un copil, micuța nu a putut să se bucure de el din cauza protocolului regal strict. Cadoul consta într-o zornăitoare realizată din aur alb de 18 carate și împodobită cu diamante, safire și rubine, o adevărată bijuterie deosebită.

Kate Middleton și Prințul William au trei copii minunați, care sunt adesea subiectul atenției mediatice și al interesului publicului. Primul lor copil, Prințul George, s-a născut pe 22 iulie 2013. El este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic și este descris ca fiind inteligent, plin de viață și adorabil.

La doi ani distanță, pe 2 mai 2015, familia regală s-a mărit cu încă un membru, Prințesa Charlotte. Ea este cea de-a doua copilă și a patra în linia de succesiune la tron. Prințesa Charlotte este adesea descrisă ca fiind fermecătoare, carismatică și cu o personalitate puternică.

Cel mai mic membru al familiei, Prințul Louis, s-a născut pe 23 aprilie 2018. El este al cincilea în linia de succesiune la tron și este adesea descris ca fiind vesel, plin de viață și iubitor.

Cei trei copii al lui Kate Middleton și Prințul William sunt crescuți într-un mediu iubitor și au primit o educație atentă, urmărindu-se ca aceștia să se dezvolte armonios și să devină adulți responsabili. De-a lungul anilor, imagini cu copiii regali în diferite ocazii și evenimente au fost întâmpinate cu entuziasm de către publicul larg, stârnind afecțiune și admirație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: