Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton a purtat perucă la ultima apariție publică. Ce mesaje a transmis Prințesa de Wales prin ținuta ei

Kate Middleton a purtat perucă la ultima apariție publică. Ce mesaje a transmis Prințesa de Wales prin ținuta ei

GALERIE FOTO (5) Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a captat atenția tuturor la cea mai recentă apariție publică, în ciuda diagnosticării sale cu cancer. Evenimentul Trooping the Color, desfășurat pe 15 iunie 2024, a marcat prima sa apariție publică de la anunțul bolii, iar ținuta ei a transmis mesaje subtile, dar puternice.

Kate Middleton a purtat perucă la ultima apariție publică

Kate Middleton a apărut într-un compleu alb elegant, însă cei care au privit cu atenție au remarcat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei. Inițial, știrile legate de purtarea unei peruci de către Prințesa de Wales au fost la nivel de zvon, însă stilista Annita Ruiz a confirmat ulterior că, într-adevăr, Kate a purtat o perucă pentru a ascunde efectele chimioterapiei.

Kate Middleton nu doar că a ales o perucă pentru a-și ascunde urmele lăsate de tratamentul împotriva cancerului, dar machiajul, îmbrăcămintea și accesoriile au fost alese cu grijă pentru a masca efectele vizibile ale bolii.

Kate Middleton a purtat o rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, o pălărie Philip Treacy și un clutch Mulberry. Prin alegerea mărcilor britanice, Kate și-a exprimat recunoștința față de publicul britanic pentru sprijinul oferit în această perioadă dificilă.

Ce mesaje a transmis Prințesa de Wales prin ținuta ei

Stilistul Megan Watkins a subliniat că fidelitatea Prințesei de Wales față de mărcile britanice este o constantă, fiind un semn de respect și apreciere pentru sprijinul primit din partea națiunii.

„Fiind fidelă stilului ei clasic, dar modern, Kate a ieșit într-o rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, o pălărie unghiulară cu boruri largi Philip Treacy asortate și un clutch Mulberry.

Aici, ea i-a arătat. dragostea veșnică pentru mărcile britanice, ceva pe care ea a susținut întotdeauna, care ar putea fi văzută ca un semn din cap către sprijinul țării sale în această perioadă grea. Observatorii regali cu ochii de vultur vor observa că nu este prima dată când Kate poartă această Jenny Packham până la genunchi. Ea a purtat piesa și în weekendul Încoronării Regelui de anul trecut’.

Rochia lui Kate semăna foarte mult cu ținuta fiicei sale, Prințesa Charlotte, care a purtat o rochie bleumarin și albă, accesorizată cu pantofi Mary Jane albi și o fundă albă pe păr. Această oglindire vestimentară a fost interpretată ca un simbol al unității și sprijinului familial. Watkins a explicat că această alegere vestimentară subliniază puternicul sentiment de unitate și coeziune în familia regală, sugerând sprijinul continuu din partea celor dragi.

Potrivit lui Watkins, această oglindire ar fi putut însemna să arate „un puternic sentiment de unitate și unire în familie, poate semnificând sprijinul continuu din partea familiei ei’.

Alegerea de a purta alb-negru a avut o semnificație profundă

Deși ținuta avea accente de negru, predominanța albului, o culoare tradițional asociată cu speranța, puritatea și renașterea, a fost menită să asigure publicul că, în ciuda dificultăților, există speranță pentru vremuri mai bune. Experta în stil Megan Watkins a subliniat că această alegere cromatică a fost o încercare de a transmite un mesaj pozitiv și de a inspira încredere în viitor.

Experta în stil a spus: „Deși ținuta ei avea accente de negru, era în principal alb, o culoare care în mod tradițional este un simbol al speranței, purității și renașterii, sugerând probabil vremuri mai bune care vor veni’.

Apariția publică a Prințesei de Wales la Trooping the Color a fost un moment de mare impact emoțional și simbolic. Alegerea unei ținute elegante și atent gândite a permis lui Kate Middleton să își păstreze demnitatea și să transmită mesaje de speranță și unitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: