Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton continuă să surprindă. Soția lui William, o nouă ținută spectaculoasă

Kate Middleton continuă să surprindă. Soția lui William, o nouă ținută spectaculoasă

GALERIE FOTO (8) Kate Middleton continuă să surprindă.

Kate Middleton continuă să surprindă. Ducesa de Cambridge a reușit să-și surprindă din nou fanii. William și Kate au participat la receptia de luni seara a Conferinței ONU pentru schimbările climatice. Soția prințului William a atras toate privirile cu ținuta sa.

Kate Middleton continuă să surprindă. Soția lui William, o nouă ținută spectaculoasă

Kate Middleton continuă să surprindă. Ducesa de Cambridge și Prințul William au fost prezenți luni seara, la recepția Conferinței ONU pentru schimbările climatice. Kate Middleton a atras atenția tuturor invitaților cu ținuta sa. Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie-haine de un albastru intens și o pereche de pantofi din piele întoarsă.

Rochia purtată de soția lui William este semnată de brandul Eponine și are un oreț de 2.400 de lire sterline. Așa cum ne-a obișnuit, Kate Middleton a optat pentru o coafură clasică, un coc simplu. Luni seara, William și Kate s-au alăturat unor personalități politice precum Boris Johnson, Joe Biden, Angela Merkle, alături de cei doi fiind prezenți Prințul Charles și soția sa, Camilla. În timpul evenimentului, cei prezenți au ascultat un discurs audio-video al Reginei Elisabeta, care nu a putut fi prezentă la conferință, din cauza problemelor de sănătate.

Kate Middleton, cea mai elegantă regală din Europa

În vârstă de 38 de ani, soția lui William, este cea mai elegantă regală din Europa. Kate le-a depășit pe Letizia din Spania, Maxima din Olanda și Sophia din Suedia. Platforma de modă Farfetch a desemnat-o pe Kate cea mai bine îmbrăcată ducesă din Europa. Soția prințului William obișnuiește să poarte mărci englezești precum Suzannah, Stella McCartney și Emilia Wickstead.

Ducesa de Cambridge a intrat în centrul atenției în momentul în care s-a căsătorit cu William. Alegerile vestimentare ale acesteia au fost intens comentate după ce garderoba a trecut printr-o transformare în ultimii ani. Kate Middleton și-a format propriul stil vestimentar. Fie că alege o ținută oficială sau pentru un look casual, nora Prințesei Diana știe mereu cum să fie elegantă. Cu toate că are un corp mulat și de invidiat, Kate nu a optat niciodată pentru o ținută mulată, luând decizia de a-și exprima latura feminină prin ținute care nu lasă la vedere foarte mult corpul. O rochie vaporoasă și cu un decolteru discret va fi mereu mai atrăgătoare față de o rochie decupată în exces. În aparițiile sale, Kate alege să poarte culori pale evitând culorile țipătoare.

De asemenea, cumnata lui Meghan Markle este atentă la tonul culorilor, iar pentru un look elegant, Kate alege nuanțe feminine care să nu obosească foarte mult privirea. Multe dintre ținutele sale sunt elegante, dar fără a fi demodate, iar acest lucru o face să fie unică. Un alt element atemporal care se remarcă în alegerile vestimentare ale lui Kate, este fusta pliată. Acestea au apărut în urmă cu 100 de ani, iar în zilele noastre sunt printre cele mai căutate obiecte vestimentare. Pe timpul verii, Kate optează pentru rochii vaporoase cu imprimeuri simple, iar câteodată poartă rochii elegante cu decolteu discret Decolteul barcp este unul dintre cele mai elegante moduri de a-și exprima energia feminină și a atrage admirația celor din jurul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: