Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton continuă să impresioneze cu ținutele sale! Prințul William: „Soţia mea poartă culori frumoase!”

Kate Middleton continuă să impresioneze cu ținutele sale! Prințul William: „Soţia mea poartă culori frumoase!”

GALERIE FOTO (7) Kate Middleton continuă să ne impresioneze cu ținutele sale!

Kate Middleton continuă sa impresioneze cu ținutele sale! În ultima perioadă, Ducesa de Cambridge ne-a surprins cu ținutele sale. Kate Middleton a devenit un fashion icon pentru toate femeile. Recent, soția Prințului William a fost prezentă la un eveniment alături de elevii de la o școală din Londra. Cu această ocazie, Kate a purtat o ținută senzațională. Cum a reacționat William?

Kate Middleton continuă să  impresioneze cu ținutele sale! Prințul William: „Soţia mea poartă culori frumoase!”

Kate Middleton continuă să ne impresioneze cu ținutele sale! Kate Middleton este considerat un fashion icon, având în vedere aparițiile sale din ultima perioadă. Soția prințului William a reușit să surprindă pe toată lumea cu gusturile sale vestimentare. Recent, Kate Middleton a participat alături de soțul ei la un eveniment educațional.

Aceasta a pustat o haină midi de culoarea smaraldului, de la Erdem, pe care a mai purtat-o în 2016, o maletă lime și o pereche de pantaloni negri, evazați. Kate, în vârstă de 39 de ani a avut bucle lejere, adoptând un make-up simplu. Nuanțele de verde alese de Ducesa de Cambridge au fost în tandem cu tema ecologistă a evenimentului. Kate și William i-au încurajat pe copiii să vină cu idei pentru salvarea planetei. Haina purtată de Kate are un preț de vânzare de 1.765 de lire sterline. De asemenea, Prințul William a observar și el ținuta deosebită purtată de soția sa. Acesta i-a spus unui elev că el poartă haine plictistoare, spre deosebire de Kate, care poartă culori vii și frumoase.

Kate Middleton, apariție de senzație într-o ținută sport

Soția Prințului William poarăt de obicei rochii sau ținute elegante. Ei bine, Kate a reușit să uimească pe toată lumea când și-a făcut apariția într-o ținută sport. Anul trecut, Kate Middleton a participat la evenimentul SportAid, alături de mai mulți tineri atleți, pe London Stadium. Evenimentul a fost dedicat celebrării rolului pe care îl au părinții cadrele didactice în succesul copiilor în sport. Ducesa de Cambridge participă la multe competiții, fiind un adevărat model pentru tineri.

La acest eveniment, Kate a purtat o pereche de teniși din colecția Marks&Spencer, cu dungi în nuanțe de verde, argintiu și crem, un tricoi și pantaloni de la Zara,de culoare verde-închis, care pot fi achiziționati cu doar 8 dolari. Nu este prima dată când nora Prințesei Diana poartă haine simple. În urmă cu câteva zile, Kate Middleton a vizitat University College London’s Centre for Longitudinal Studies, purtând o rochie mass market, în valoare de doar 16 lire sterline. Putem spune că aceasta nu pune preț pe hainele extrem de scumpe, fiind un adevărat exemplu pentru toate femeile din întreaga lume.

Ducesa știe să asorteze ținutele astfel încât să arate impecabil și să atragă atenția celor din jur. Anul trecut, Kate Middletin a fost desemnată cea mai importantă influenceriță în materie de modă, depășind-o pe cumnata sa, Meghan Markle. Soția lui William poartă deseori ținute de culoarea verde. „Verdele este culoarea perfecta pentru Kate Middleton. Ii complimenteaza ochii si parul si ii da o stralucire naturala. Chiar daca multi cred ca e demodat sa ai o culoarea ta, in care sa te imbraci mereu, ea a demonstrat ca acest lucru este cat se poate de actual.”, a declarat stilistul Lucas Armitage.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: