Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut senzație. Oricine poate cumpăra ținuta Ducesei de Cambridge

Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut senzație. Oricine poate cumpăra ținuta Ducesei de Cambridge

GALERIE FOTO (7) Prinţesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală. Kate Middleton, operată la un spital privat din Londra

Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut senzație. Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la un eveniment purtând o rochie care a surprins pe toată lumea. Deși poate părea ireal, Kate Middleton a purtat o ținută de 90 de lei.

Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut senzație. Oricine poate cumpăra ținuta Ducesei de Cambridge

Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut senzație. Fără doar și poate, Kate Middleton știe să poarte cu stil orice ținută, indiferent de preț. Chiar dacă se afișează cu accesorii de lux ori cu ținute care pot fi achiziționate de oricine, Ducesa de Cambridge știe să le pună în evidență.Recent, soția prințului William a participat la ceremonia de deschidere a noului an universitar, în cadrul UCL, iar cu această ocazie a purtat o ținută de senzație. Spre surprinderea tuturor, rochia costă doar 90 de lei și poate fi cumpărată de oricine.

Se pare că stilul nu ține cont de bani! Rochia folosită de Kate Middleton a mai fost îmbrăcată și în trecut, ultima oară fiind purtată în luna ianuarie. Rochie este o ținută marca Zara. Ducesa de Cambridge a avut părul purtat în bucle mari, și a completat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 3.750 de lire. De asemenea, soția lui William a ales un machiaj simplu, dar elegant. Nu doar modul în care îmbrăcat le-a atras atenția celor prezențo, ci și discursul Ducesei. Kate a dezvăluit faptul că își dorește să afle modul în care statutul social al străbunicilor ei le-au afectat viețile.

Kate Middleton provine din două familii cu o istorie bogată. Familia Goldsmith era una care a trăit în sărăcie, timp de mai multe genrații, formată din mineri și tâmplari. Familia Middleton a fost una bogată, care include vânzători de lână, un pilot, dar și un manager de bancă.

Cum se înțelege Kate Middleton cu Meghan Markle

Meghan Markle a declarat în interviul acordat lui Oprah Winfrey că a fost făcută să plângă în timpul nunții chiar de către Kate Middleton. Andrew Morton, care scrie cartea Meghan: O prințesă de la Hollywood, a făcut numeroase dezvăluiri inedite despre relația celor două. Meghan și-a călcat pe orgoliu la acel moment. Ducesa de Sussex i-a dăruit cumnatei o brățară de aur, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în organizarea nunții lui Meghan cu prințul Harry.

De-a lungul timpului, Kate și Meghan au avut numeroase neînțelegeri. dar potrivit unei surse citate de US Weekly, cele două s-ar înțelege foarte bine acum. ”Meghan și Kate se înțeleg, de fapt, foarte bine și vorbesc din ce în ce mai des. Relația dintre Meghan și Kate nu a fost niciodată atât de strânsă, dar acum sunt mai aproape ca niciodată și lucrează la relația lor de dragul familiei”, a spus o sursă.

Meghan si Kate
Kate si Meghan

Potrivit unei persoane din anturajul Ducilor de Cambridge, Kate și Prințul William au fost complet luați prin surprindere de anunțul lui Meghan și Harry legat de distanțarea lor față de Casa Regală. „Cand Harry se simtea descurajat sau avea probleme, Will a fost intotdeauna alaturi de el, la fel si Kate”, a mai spus sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: