Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle în rochiță mini, la câteva luni după ce a născut. Au rămas socați cum a apărut de mâna cu Prințul Harry

Meghan Markle în rochiță mini, la câteva luni după ce a născut. Au rămas socați cum a apărut de mâna cu Prințul Harry

GALERIE FOTO (4)

După luni de zile în care a șocat prin ținute care o acopereau din cap până-n picioare și extrem de groase chiar și în zilele de vară, iată că acum Meghan Markle lasă pe toată lumea fără cuvinte, după o apariție în rochiță mini, chiar de mână cu Prințul Harry.

A fost un septembrie agitat pentru ducii de Sussex. După ce au sărbătorit cea de-a 37-a aniversare a ducelui de Sussex, pe 15 septembrie, au pozat pentru TIME, după ce au primit titlul de cei mai influenți oameni din 2021 din partea publicației.

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns la New York. Acolo, au luat parte la un eveniment special ce a avut scopul de a îndemna liderii mondiali din G7 și Uniunea Europeană să adopte o politică de echitate a vaccinurilor pentru a ajuta la încetarea pandemiei COVID-19.

Evenimentul a avut ca miză să îndemne liderii lumii să împartă cel puțin un miliard de doze de vaccin celor mai nevoiași.

Meghan Markle în rochiță mini, la câteva luni după ce a născut

Însă apariția avută de Meghan Markle a atras toate privirile, fiind printre primele ieșiri publice după nașterea micuței Lilibet. Soţia Prinţului Harry s-a arătat într-o rochiţă mini Valentino, de culoare albă, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate și silueta care nu trădează că abia a născut.

Prețul unei astfel de ținute semnate de casa de modă Valentino are un preț de nici mai mult, nici mai puțin de 5.400 de dolari pe site-urile pe care se regăsește la vânzare brandul de lux.

Mână de mână, Prinţul Harry şi Meghan Markle au urcat pe scena din Central Park cu scopul de a îndemna lumea să facă tot cee ace trebuie pentru ca pandemia COVID să se încheie. Așa cum era de așteptat, ducii de Sussex au fost primiți cu urale şi aplauze.

Meghan Markle și Prințul Harry, în lupta cu pandemia Covid

„Pregătiți să facem tot ceea ce e necesar pentru a încheia pandemia?”, a fost întrebarea adresată participanților de către Prințul Harry.

„ Mă simt foarte bine să fiu împreună cu voi toţi aici! Ştiu că pare că pandemia durează de-o veşnicie. Este greu, multă lume este sătulă.

Însă, chiar dacă toată lumea este satulă, nu se va încheia niciodată. Putem face atât de multe pentru a ne apropia de sfârșitul pandemiei. Tocmai de aceea ne aflăm acum aici”, a afirmat Meghan Markle, la începutul discursul ei.

“Suntem în seara aceasta datorită oamenilor de ştiinţă, cercetătorilor, tuturor celor din prima linie, a celor din sistemul de sănătate publică, care şi-au riscat viaţa pentru a proteja comunitatea globală. Ei sunt eroii noştri!”, a continuat Ducesa de Sussex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: