Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton, „extrem de tristă” după ce s-a simţit trădată de cartea lui Meghan şi a Prinţului Harry

Kate Middleton, „extrem de tristă” după ce s-a simţit trădată de cartea lui Meghan şi a Prinţului Harry

Ducesa de Cambridge este, potrivit surselor, supărată pe Meghan și pe viitoarea biografie a lui Harry „Descoperirea libertății”, care îl etichetează pe Prințul William drept „rece” şi chiar şi Kate Middleton ar fi fost rece cu Meghan.

Se pare că Kate Middleton este „extrem de tristă” după ce a fost trădată de cartea de la Meghan Markle.

Ducele şi Ducesa din Sussex vor face o biografie numită „Găsirea libertăţii” săptămâna viitoare, care va detalia plecarea cuplului din sânul familiei regale.

Şi se pare că nimeni nu este mai supărat în privinta extraselor şocante decât Ducesa de Cambridge, a declarat pentru New Magazine, un prieten al familiei regale, Lady Collin Campbell.
Scrisă de jurnaliștii Omid Scotie și Carolyn Durand, cartea explozivă se trimite spre Prințul William și soția sa, testamentele etichetându-i ca“snobi” și precizând că Ducesa de Cambrigde a fost rece cu noua iubită a lui Harry.

Autorii detaliază prin testamente cum William l-a încurajat pe fratele său mic și iubit, îndemnându-l: „Nu trebuie să grăbiți acest lucru. Ia-ţi timp să o cunoști pe această fată”, susține el, „în aceste ultime două cuvinte, „această fată”, Harry simte tonul snobismului.

Lady C face dezvăluiri de la palat

„Mi s-a spus că toată lumea este extrem de supărată, că William nu este un snob – ar fi spus că același lucru că ar fi fost fiica unui duce”, spune Lady C. “dar de când Harry este cu Meghan, au căutat scuze să creeze resentimente pentru toată lumea și pentru orice.”

Expertul Regal Duncan Larcome este de acord: “William și Kate vor pierde multe ore de somn în această privință. Ați putea spune că este perfect legitim să-l luați pe fratele dumneavoastră deoparte și să-i spuneți: „Nu vă grăbiți cu nimic”, dar pentru ca acest lucru să fie interpretat, drept un snob este o viziune extremă. Știu că pentru William aceasta va fi o piatră pe inimă”.
Este un mare strigăt faţă zilele în care cele două cupluri au fost denumite “cei patru fantastici”, cu Kate, Wills, Harry și Meghan care au participat la meciuri de polo iar Kate și Meghan la meciurile de la Wimbledon împreună.

Și, fără îndoială, Kate va fi rănită de aceste comentarii – nu numai în ceea ce privește testamentele, ci și de sugestia cărții privind propria sa răceală.
Un extras susține: „relația celor două ducese se străduieşte să treacă de politețea îndepărtată a momentului când se întâlniseră pentru prima dată. Raportul cordial, dar îndepărtat, a fost evident atunci când cele două două au apărut alături una de cealaltă la King Power Royal Charity Polo Day vara trecută.

„În timp ce mamele care se fotografiau unele lângă altele cu copiii lor, cele două păreau să nu schimbe nici un cuvânt”.

Nu este o surpriză că aceste comentarii au înfuriat-o pe Lady C. „l-au caracterizat cu siguranță și l-au denaturat pe William”, spune ea. „iar Catherine este ea însăși, indiferent cu cine are de-a face. Acesta este un punct de blocaj major a duceselor de Sussexes.”

Kate Middleton s-a simţit trădată de cartea lui Meghan şi a Prinţului Harry

“Cred că Kate va fi extrem de tristă de carte”, adaugă Duncan. “Aceasta reprezintă o oportunitate enormă ratată pentru Meghan. Au avut destul timp să formeze o legătură și să se sprijine reciproc în ceea ce este un rol foarte dificil ca soție regală, dar Harry și Meghan nu au putut să scape destul de repede de Palatul Kensington.”

Autorii cărţii “Descoperirea libertăţii”, a cărui episode ce va apărea pe 11 august, spun că au vorbit cu peste 100 de surse, inclusiv “prieteni apropiați ai lui Harry și Meghan, ajutoare regale și membri ai personalului palatului”, care au dat detalii despre resentimentul crescând al celor doi față de familia regală.

Acesta prezintă de asemenea deteriorarea relațiilor dintre prinți, susținând că cuplurile abia vorbeau la un serviciu din cadrul Commonwealth din martie.

Un extras scrie: „Deși Meghan a încercat să ia contact cu Kate Middleton, ducesa abia o recunoștea”, în timp ce un altul susține că Harry a fost cel care a luat decizia de a părăsi firma. “Harry s-a simțit foarte constrâns. Voia să poată vorbi cu bunica și cu tatăl său, dar găsea mereu ‚ ‚ajutoare’care să-i blocheze drumul.”

Cartea pretinde de asemenea că, după ce s-a plâns de o intruziune a presei de la căsătoria cu Harry, Meghan a dat de fapt de paparazzi în timp ce juca în Suits – deși Lady C spune: „bănuiesc că mai recent de atât. Obiceiurile vechi mor greu.”

Ea spune că nu doar Meghan şi Harry îşi oblojesc rănile: “Mi s-a spus că toată familia este supărată.”

“Mulţi cred că Harry şi Meghan au spus toate aceste lucruri pentru a putea scuza refuzul de a se încadra în familia regală. Şi de asemenea să fie o scuză pentru a se muta în California să facă bani”.

Duncann adaugă, “Cred că această carte va limpezi situaţia. Ar fi bine să credem că ei pot îngropa securea războiului , dar nu cred mulţi oameni pot crede asta.”

Cu un ocean între ei şi cartea pe cale să atingă rafturile librăriilor, se pare că nu poate fi vorba de un armistiţiu. Un purtător de cuvânt al lui Meghan și Harry a spus că „nu au fost intervievați și nu au contribuit” la carte. Palatul Kensington a refuzat să comenteze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini