Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, gest indecent pe covorul roșu! Prințul William a rămas fără cuvinte

Kate Middleton, gest indecent pe covorul roșu! Prințul William a rămas fără cuvinte

william si kate

Prințul William și Kate Middleton sunt cunoscuți pentru faptul că respectă cu strictețe regulile de conduită impuse de Casa Regală a Marii Britanii. Rare sunt ocaziile în care îi vedem pe cei doi ținându-se de mână în public sau făcând vreun gest de afecțiune. Iată că, la decernarea Premiilor BAFTA, ducesa de Cornwall a făcut o excepție care a uimit o lume întreagă.

Kate Middleton, gest revoltător la Premiile BAFTA! Prințul William a rămas fără cuvinte

Kate Middleton și prințul William au pășit pe covorul roșu de la premiile BAFTA unul lângă altul, fără a-și atinge brațele. La un moment dat, ducesa de Cornwall, crezând că a scăpat de privirile vigilente ale fotoreporterilor, a făcut un gest care a fost, totuși, surprins de către camerele de filmat. Kate Middleton l-a atins în zona posteriorului pe William, iar momentul a uimit audiența.

Cât despre ținuta aleasă de Kate Middleton nu putem spune decât că ducesa a demonstrat încă o dată că este un simbol al eleganței. Ea nu a ales să poarte o rochie nouă, ci una veche, din garderobă, semnată de către celebrul Alexander McQueen. Rochiei i-au fost aduse mici ajustări, însă rezultatul final a fost unul pur și simplu spectaculos. Kate a purtat o pereche de cercei de 100 de lire sterline și un zâmbet de neprețuit.

Prințul Harry tulbură liniștea Casei Regale din cauza cărții sale

Casa Regală a Marii Britanii trece din nou prin momente delicate. Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, iar dezvăluirile pe care le face în rândurile scrise sunt unele greu de digerat.

Astfel, cititorii află că prințul Harry a consumat marijuana, cocaină, a avut parte de nenumărate petreceri stropite din belșug cu alcool. Dezvăluirile nu se opresc aici, deși poate ar fi trebuit! Harry susține că a fost la un pas de a se bate cu fratele său, William și subliniază că între ei a existat întotdeauna o rivalitate tacită.

Sursă foto: Profimedia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: