Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton i-a „împrumutat” din garderoba lui Meghan Markle? Cine a purtat mai bine pantofii în valoare de 645 de lire sterline

Kate Middleton i-a „împrumutat” din garderoba lui Meghan Markle? Cine a purtat mai bine pantofii în valoare de 645 de lire sterline

GALERIE FOTO (5)

Kate Middleton „lovește” din nou! Prințesa de Wales poartă din nou o pereche de pantofi, în valoare de 645 de litere sterline, preferați de Meghan Markle! Iată cine i-a purtat mai bine.

Kate Middleton i-a „împrumutat” din garderoba lui Meghan Markle? Cine a purtat mai bine pantofii în valoare de 645 de lire sterline

Kate Middleton, prințesă de Wales, poartă o pereche de pantofi negri în valoare de 645 de lire sterline, preferați de Meghan Markle, cu ocazia redeschiderii National Portrait Gallery, a relatat Daily Mail. O copiază pe cumnata ei?, se întreabă jurnaliștii de peste hotare.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a respectat tema ocaziei și a optat pentru o rochie midi albă Self Portrait în valore de 450 de lire sterline, cu fustă plisată și o jachetă din tweed, la sosirea în clădirea londoneză, care a fost închisă timp de trei ani pentru un amplu program de renovare, conform sursei menționate mai sus. Ce a atras atenția, așadar, a fost faptul că Prințesa de Wales a fost văzută, așadar, din nou, pe o pereche de tocuri preferate de Ducesa de Sussex.

Radioasă la sosirea evenimentului, mama a trei copii a optat pentru cercei simpli cu perle și a purtat părul desprins. Pantofii negri Bow Tie Pump 105, purtați de Kate Middleton, au o fundă cochetă, fiind adesea purtați de Meghan Markle în timpul perioadei în care a fost un membru regal activ.

Meghan Markle a purtat pentru prima dată acești pantofi pentru recepția Queen’s Young Leaders în iunie 2018, la scurt timp după nuntă. Ulterior, i-a încălțat încă o dată pentru slujba de Centenar a Armistițiului de la Westminster Abbey, la 11 noiembrie 2018, dar și în timpul turneului său regal în Australia și Noua Zeelandă. Și nu numai.

Aquazzura este un brand cunoscut pentru modelele îndrăznețe și metalizate de încălțăminte. Aquazzura înseamnă „apă albastră” în italiană, iar pe fiecare talpă a unui pantof se află logo-ul auriu al companiei, un ananas. Vândute în magazinele de lux, prețurile variază între 370 și 1.500 de lire sterline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: