Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, în locul Reginei Elisabeta? Apariția Ducesei de Cambridge care a uimit pe toată lumea

Kate Middleton, în locul Reginei Elisabeta? Apariția Ducesei de Cambridge care a uimit pe toată lumea

GALERIE FOTO (3)

Kate Middleton a participat în locul Reginei Elisabeta la unul dintre evenimentele extrem de importante pentru britanici, Remembrance Sunday. Este pentru prima oară, în 22 de ani, când se întâmplă acest lucru!

Regina Elisabeta era așteptată să ia parte la Remembrance Sunday. Surpriza totală a fost că în locul ei s-a așezat nimeni alta decât Kate Middleton, iar această apariție chiar este o premieră absolută pentru toată lumea.

Kate Middleton, în locul Reginei Elisabeta? Apariția Ducesei de Cambridge care a uimit pe toată lumea

Palatul Buckingham a declarat că regina a decis ”cu mare dezamăgire și regret” să nu vină – fiind prima oară, în 22 de ani, când se întâmplă așa ceva. Elisabeta a II a s-a retras chiar în ultima clipă, lăsând-o pe Kate Middleton să reprezinte monarhia britanică. Acest fapt i-a îngrijorat pe toți cu privire la starea de sănătate a reginei.

Din primele informații, Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday, eveniment desfășurat pe 14 noiembrie, susținut în lipsa Majestății Sale. Regina Elisabeta nu a putut lua parte din cauza problemelor de sănătate, ceea ce i-a îngrijorat pe toți cei care o așteptau.

În locul Reginei Elisabeta, care ar fi absentat din cauza unor probleme cu spatele, Kate Middleton a fost în centrul atenției. Ducesa de Cambridge a apărut la balconul oficial, alături de Ducesa de Cornwall și Sophie Wessex.

În vârstă de 39 de ani, Kate Middleton a purtat o haină neagră cu epoleți, creație a celebrului brand de lux Alexander McQueen. Este vorba despre o haină pe care a mai purtat-o și acum câțiva ani, în 2018, chiar la același eveniment. Diferit a fost faptul că, de această dată, a asortat ținuta cu o pălărie neagră Tiffany.

La capitolul bijuterii, Kate Middleton a ales cercei cu diamante și perle. Ducesa de Cambridge a mai purtat o broșă în formă de floare de mac, care are o valoare de 19,99 lire sterline.

La eveniment au luat parte și Prințul William și Prințul Charles, care au depus coroane de flori la monumentul închinat victimelor războiului.

 

Regina Elisabeta, gata să-i lase locul lui Kate Middleton? Ce relație au

Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că Ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a îi prelua locul cu tot cu responsabilități. Această dezvăluire a fost făcută chiar de surse apropiate Familiei Regale Britanice.

„De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă. Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă. Este neînfricată, știe protocoalele familiei regale. Mereu a făcut față provocărilor, are încredere în ea și crede că a dezvoltat curajul și puterea de a avea succes”, au explicat sursele de pe lângă Palatul Buckingham.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: