Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace. Ce a spus cu această ocazie atât de importantă pentru ea

Kate Middleton, primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace. Ce a spus cu această ocazie atât de importantă pentru ea

GALERIE FOTO (4) Kate Middleton, primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace. Ce a spus cu această ocazie atât de importantă pentru ea

Kate Middleton este primul membru al familiei regale britanice care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace. Iată ce ar fi spus cu această ocazie atât de importantă pentru ea.

Kate Middleton devine Prințesă de Wales, prima de la „Lady Di” încoace. Ce a spus cu această ocazie

Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, a devenit Ducesă de Cornwall și noua Prințesă de Wales. Titlul de Prințesă de Wales nu a mai fost deținut de nimeni de când ultima Prințesă de Wales, Diana, a murit în 1997, relatează presa internațională. Soțul lui Kate Middleton, Prințul William, succesor al tronului, urmează să fie învestit ca Prințul de Wales și al 25-lea Duce de Cornwall.

„Cu Catherine alături de el, noii noştri prinţ şi prinţesă de Walles vor continua să inspire şi să conducă conversaţiile naţionale, ajutând la aducerea celor marginali în centru, acolo unde pot primi un ajutor vital”, a spus Charles al III-lea la scurt timp după moartea mamei lui, potrivit Agerpres.

Sunt titluri moştenite de cei doi de la Charles şi Lady Diana. Ca urmare a acestor noi schimbări, Kate Middleton a declarat, conform unei surse Daily Mail, că „apreciază istoria asociată cu acest rol”, dar va dori, „în mod normal”, „să privească spre viitor în timp ce își creează propriul drum”.

Ducele și ducesa și-au actualizat deja conturile oficiale de pe rețelele de socializare.

Kate Middleton devine Prințesă de Wales, prima de la „Lady Di” încoace. Ce a spus cu această ocazie
Foto: captură Twitter

Și nu sunt singurii care își schimbă titulatura. În urma decesului Reginei Elisabeta a II-a, mai mulți membri ai familiei regale de rang înalt vor prelua noi titluri. Spre exemplu, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor deveni Prințul Archie, respectiv Prințesa Lilibet.

Cel mai mare copil al Reginei Elisabeta a II-a, Charles, a devenit rege și va fi proclamat oficial astăzi. Regina Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la reședința sa de la Castelul Balmoral, înconjurată de familie. Funeraliile de stat urmează să aibă loc în 10 zile, la Westminster Abbey, Londra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: