Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton și Prințesa Charlotte, apariție inedită la slujba de Paște. Ce ținute au purtat

Kate Middleton și Prințesa Charlotte, apariție inedită la slujba de Paște. Ce ținute au purtat

GALERIE FOTO (7) Kate Middleton și Prințesa Charlotte, apariție inedită la slujba de Paște.

Kate Middleton și Prințesa Charlotte, apariție inedită la slujba de Paște. Ducii de Cambridge, alături de cei trei copii ai săi și de alți membri ai Casei Regale au participat la slujba de Paște. Regina Elisabeta a II-a a fost absentă. Chiar și așa, Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte au atras toate privirile.

Kate Middleton și Prințesa Charlotte, apariție inedită la slujba de Paște. Ce ținute au purtat

Prințul William și Kate Middleton au participat la slujba de Paște, alături de alți membri ai Casei Regale. Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la acest eveniment. Ducesa de Cambridge ne-a obișnuit să ne surprindă cu fiecare apariție a ei. De această dată și fiica ei, Prințesa Charlotte a atras toate privirile. Duminică, 17 aprilie, Kate Middleton a oferit o nouă lecție de stil. Ducesa de Cambrdige a participat la slujba de Paște alături de Prințul William, Prințul George și Prințul Charlotte. Au lipsit Prințul Louis, mezinul familiei și Regina Elosabeta, care a preferat să asculte slujba din interiorul Palatului Windsor.

Kate Middleton a purtat o ținută bleu, fiind formată dintr-un palton de culoarea mării, o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuantă și o pălărie de un albastru mai închis. Machiajul a fost unul simpli, minimal, așa cum ne-a obișnuit, purtând același zâmbet cuceritor. De asemenea, Prințesa Charlotte a furat toate privirile cu ținuta sa. În vârstă de șase ani, Charlotte a purtat o vestimentație asemănătoare cu cea a mamei sale, formată dintr-o rochie bleu și un pulover albastru închis. Prințul William și fiul său cel mare, George, au purtat un costum clasic, cu cravată și pantofi negri. Regina Elisabeta nu a putut participa la eveniment, deoarece în ultime perioadă a acuzat dificultățu în a merge, iar mobilitatea suveranei nu este una bună. Cel mai probabil, suverana are nevoie de odihnă, luând decizia de a participat la slujba de Paște, dar în intimitatea Palatului Windsor.

Regina Elisabeta nu a participat la Slujba de Paște

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa alături de membrii familiei regale la slujba de Paște de la Castelul Windsor. Este pentru prima dată în 50 de ani când suverana britanică lipsește de la această ceremonie religioasă. Regina Elisabeta nu a putut participa la eveniment, deoarece în ultime perioadă a acuzat dificultățu în a merge, iar mobilitatea suveranei nu este una bună. Cel mai probabil, suverana are nevoie de odihnă, luând decizia de a participat la slujba de Paște, dar în intimitatea Palatului Windsor.

Regina a lipsit și de la slujba din Joia Mare, tot pentru prima dată din 1970. În ultima perioadă, Regina, care este șefa Bisericii Angliei, și-a redus aparițiile la evenimentele publice. Deși sursele spun că suverana este sănătoasă, aceasta are probleme de mobilitate. Chiar înainte de se infecta cu noul coronavirus, Regina Elisabeta și-a relaxat agenda după o noapte de spitalizare în octombrie, a cărei natură nu a fost până acum dezvăluită. Suverana s-a retras încă de la începutul pandemiei la Castelul Windsor, la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra, iar în prezent are probleme să se deplaseze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: