Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton și Prințul William au pus la cale un plan mare! Ce au de gând cu fiica lor:

Kate Middleton și Prințul William au pus la cale un plan mare! Ce au de gând cu fiica lor:

GALERIE FOTO (4)

Kate Middleton și Prințul William sunt unele dintre cele mai controversate personaje ale momentului, mai ales de când regina Elisabeta a plecat din această lume. Atenția s-a orientat către ceilalți membri ai familiei, care își trăiesc viața regală. Prințul William și soția lui se gândesc la viitorul copiilor, iar pentru fiica lor au deja un plan.

Kate Middleton și Prințul William sunt îngrijorați din cauza lui Charlotte

Prințul William este fiul cel mare al regelui Clarles al III-lea, iar Harry este cel mic, motiv pentru care s-a simțit mereu marginalizat. A fost mereu pus pe ultimul loc din cauza faptului că a mai avut un frate mai mare, ceea ce le mereu l-a frustrat. De aici vine și numele cărții sale, „Rezervă”, cu care a făcut furori în tot acest timp și a provocat controverse.

Ducele de Sussex spune că, prin povestea sa, pe care a făcut-o publică, vrea să își protejeze nepoții și nepoatele, considerând că „cel puțin unul dintre ei va ajunge ca mine, fiind rezervă. Și asta mă doare și mă îngrijorează”.

Se pare că Prințul William ar fi conștient de situație, pentru că într-o poziție similară se află și fiica sa, având în vedere că mai are un frate mai mare. Se teme că se va lovi de „efectul Harry” și deja are în plan să ia măsuri în acest sens și să o protejeze pe micuța Charlotte.

„Nimeni nu vrea ca următoarea generație să sufere așa cum a suferit Harry”, a spus experta Katie Nicholl.

Vor o viață normală pentru copiii lor

Prințul și prințesa de Wales nu vor să se facă diferențe în familia lor și au de gând să își protejeze copiii. Nu au vrut să îi facă să se simtă speciali față de copiii de rând, motiv pentru care nu au optat pentru o grădiniță, ci una normală, Montessori și nici nu au mers la exclusivista Wetherby School, unde sunt doar băieți.

„George, Charlotte și Louis se bucură de o copilărie de care William și Harry nu au apucat să se bucure și cred că acesta este motivul pentru care William și Kate canalizează tot ce pot pentru a-și crește copiii cu o înțelegere a ceea ce sunt ca membri ai familiei regale, dar și ca pe niște copii obișnuiți”, spune Nicholl.

Experții mai spun că William și Kate au în plan să își crească fiica fără prea multe pofte de prințesă și să o pregătească pentru o viață normală, dacă ea va simți că i se potrivește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: