Redactia.ro
Home » Monden » Kate Winslet, protagonista din „Titanic”, asumată când vine vorba de greutatea ei. Cum și-a făcut apariția

Kate Winslet, protagonista din „Titanic”, asumată când vine vorba de greutatea ei. Cum și-a făcut apariția

GALERIE FOTO (2) Kate Winslet, protagonista din „Titanic”, asumată când vine vorba de greutatea ei. Cum și-a făcut apariția

Kate Winslet, protagonista din „Titanic”, a spus de multe ori că a fost o vreme când presa discuta numai despre greutatea ei, iar mulți o criticau că are prea multe kilograme în plus. Recent, apariția ei spune altceva. Pare asumată cu felul în care arată și nu îi mai pasă de formele ei.

Kate Winslet, protagonista din „Titanic”, asumată când vine vorba de greutatea ei. Cum și-a făcut apariția

Kate Winslet este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. Cei mai mulți oameni o știu din celebrul film Titanic, în care a jucat alături de Leonardo di Caprio. Rolul ei a fost magistral. Cu toate acestea, actrița a declarat de mai multe ori că a fost o vreme pe atunci când presa discuta numai despre greutatea ei, iar mulți o criticau că are prea multe kilograme. Toate aceste lucruri au avut un impact negativ asupra ei la acel moment, mai ales că pe atunci nu avea mai mult de 19 ani. Tabloidele vuiau de critici cu privire la greutatea ei.

„Cât de șocant, cât de critic, cât de direct și de crud au fost jurnaliștii de tabloide cu mine. În acele vremuri, eu încă îmi dădeam seama cine naiba eram!”, a spus ea într-un interviu pentru The Guardian.

„Îmi comentau mărimea, estimau cât cântăream, scriau despre presupusa dietă pe care o țineam. Erau critici oribile și era atât de supărător să le citesc”, a continuat actrița. „Dar, de asemenea, m-a făcut să mă simt atât de… atât de emoționată. De cât de diferit este acum”.

De curând, actrița în vârstă de 46 de ani a avut o apariție rară în public, a mers la un turneu de tenis. Și a părut că se simte excelent în pielea ei. Îmbrăcată într-o rochie bleu cu alb, model floral, decoltată, și cu ochelari de soare la ochi, Kate Winslet a fost zâmbitoare. Pare că e mulțumită de felul în care arată și nu exagerează în niciun fel. Ea a fost machiată natural, iar părul blond și l-a lăsat desfăcut.

Kate Winslet
Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: