Redactia.ro
Home » Monden » Katy Perry a spus adio costumelor mulate din latex și fustelor mini! Diva a devenit de nerecunoscut de când a devenit mămică

Katy Perry a spus adio costumelor mulate din latex și fustelor mini! Diva a devenit de nerecunoscut de când a devenit mămică

GALERIE FOTO (7)

Viața de mămică a schimbat-o total pe Katy Perry! Din diva super sexy, care purta costume mulate din latex și fuste mini de toate culorile, asortate cu tocuri cât mai înalte, iată că acum, în hainele foarte largi și fără nicio strălucire, nici fanii ei cei mai înrăiți nu au cum s-o mai recunoască.

Katy Perry a devenit mămică pentru prima oară în august 2020, când a adus-o pe lume pe Daisy, fetița pe care artista o are cu superstarul de la Hollywood, Orlando Bloom.

Deși a revenit ușor în showbiz, reluându-și locul de jurat la emisiunea de talent American Idol, cântăreața este total dedicată fiicei sale, cu care este mai mereu surprinsă înafara sesiunilor de filmări.

Katy Perry, de nerecunoscut de când a devenit mamă

Și iată că atunci când nu e la TV, se pare că diva pop renunță la orice o scoate în evidență. Hainele mulate sau viu colorate sunt înlocuite imediat cu ținute cât mai comode. Totodată, tocurile sunt date pe sandale cu talpă joasă și ortopedică.

Spre exemplu, ultima apariție a divei pop este dovada clară că viața activă de mămică vine la pachet cu un total alt look pentru Katy Perry!

Artista a purtat un compleu lejer, albastru deschis, format din pantaloni și bluză stil cămasă, care trece bine linia taliei. În cap, cântăreața și-a pus o pălărie de paie. În picioare, au fost de ajuns niște sandale Birkenstock ca să se simtă extrem de confortabil. Singurul accesoriu “excentric” din toată ținuta lui Katy Perry putem spune că a fost masca roz cu model.

Paparazzi au surprins-o pe Katty Perry în timp ce cobora din mașină și se echipa cu un marsupiu cu care să o poarte pe micuța Daisy.

Orlando Bloom, mărturisire șoc despre partidele de sex cu Katy Perry

Logodnicul artistei, actorul Orlando Bloom a vorbit, recent, despre viață de proaspăt tătic. Întrebat direct “Cât de des tu și Katy faceți sex?”, aceasta a răspuns: “Nu suficient – totuși, de abia a apărut bebelușul”.

Pe lângă micuța Daisy pe care actorul o are cu Katy Perry, Orlando Bloom mai are un copil, pe Flynn, în vârstă de 10 ani, cu fosta soție Miranda Kerr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: