Redactia.ro
Home » Monden » Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood. Imaginea cu el care a devenit virală în mediul online

Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood. Imaginea cu el care a devenit virală în mediul online

GALERIE FOTO (5) Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood

Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood. Keanu Reeves este considerat unul dintre cei mai apreciați actori de pe covorul roșu. În ultimii ani, actorul a fost poreclit de fanii săi cel mai trist actor de la Hollywood, asta după ce o imagine cu el a devenit virală pe Internet. Cum a reacționat vedeta?

Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood. Imaginea cu el care a devenit virală în mediul online

Keanu Reeves, reacție după ce a fost poreclit cel mai trist actor de la Hollywood. La 57 de ani, Keanu Reeves este considerat unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Actorul a dat viață multora personaje emblematice. Cu toate astea, viața lui Reeves nu a fost mereu ușoară, trecând prin momente extrem de grele. Actorul a fost desemnat de fanii săi ca fiind cel mai trist actor de la Hollywood, după ce paparazzi l-au surprins în ipostaze triste și îngândurate. O imagine cu el în timp ce mănâncă un sandviș în parc a devenit cea mai distribuită poză în mediul online.

Prezent în show-ul „The Late Show With Stephen Colbert”, Keanu Reeves a comentat imaginea din 2010, ce i-a adus porecla de „Keanu cel trist”. Actorul a fost surprins în timp ce mânca un sandviș, pe o bancă într-un parc din New York și părea trist. Peste 10.000 de oameni au semnat petiția ”Să-l înveselim pe Keanu”, dar actorul i-a surprins pe internauți după ce a spus că, de fapt, nu era supărat, ci doar îngândurat și doar îi era foame. Întrebat dacă era supărat în imagine, Keanu Reeves a răspuns: „Mâncam un sandwich, omule! OK, ok. Mă gândeam. Aveam niște chestii la care mă gândeam. Îmi era foame”, a spus Keanu Reeves. De asemenea, Reeves a făcut și o glumă pe acest subiect, menționând că nici un caz nu se gândea să se arunce de la etajul 19 sau ceva de genul.

Keanu Reeves

 

Dramele prin care a trecut Keanu Reeves

Trilogia Matrix l-a transformat pe Keanu Reeves într-un star internațional, fiind admirat de milioane de oameni. După succesul Matrix, actorul nu a mai reușit să joace într-un film cu același succes. Deși a avut o viață încununată, dar plină de tragedii pe plan personal. În 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, de care s-a îndrăgostit iremediabil, iar un an mai târziu a rămas însărcinată.

Când totul părea să fie extrem de frumos, copilul celor doi s-a născut mort, iar Keanu și Jennifer nu au putut trece peste tragedie și s-au despărțit. În 2001, Syme a murit într-un accident de mașină, fiind sub influența mai multor droguri. În urmă cu câțiva ani, acesta a suferit o altă pierdere majoră, prietenul său cel mai bun s-a stins din viață. În aceeași perioadă, tatăl său a fost arestat din nou.

În perioada filmărilor Matrix, sora mai mică a actorului a fost diagnosticată cu leucemie, iar actorul și-a donat aproximativ 70% din veniturile câștigate, spitalelor care lupta în tratarea acestei cumplite boli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: