Redactia.ro
Home » Monden » Keanu Reeves s-a căsătorit în anul 1992 în România cu Winona Ryder. Cei doi nu și-au rupt niciodată jurămintele, chiar dacă nu formează un cuplu

Keanu Reeves s-a căsătorit în anul 1992 în România cu Winona Ryder. Cei doi nu și-au rupt niciodată jurămintele, chiar dacă nu formează un cuplu

GALERIE FOTO (3)

Keanu Reeves, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, s-a remarcat pentru povestea sa de viață impresionantă, în special în ceea ce privește relațiile sale intime. După ce inima femeii căreia i-a jurat iubire veșnică a încetat să bată în anul 2001 în urma unui tragic accident rutier, artistul nu s-a mai afișat niciodată la brațul altei partenere. Puțini sunt cei care știu însă că acesta s-a căsătorit în România în anul 1992 cu o altă actriță celebră, iar jurămintele lor de atunci nu au fost rupte niciodată, chiar dacă nu au format niciodată un cuplu.

Inima femeii pe care Keanu Reeves a iubit-o mai mult decât orice a încetat să bată în anul 2001

Keanu Reeves a fost mereu un bărbat care a preferat intimitatea atunci când a venit vorba de viața sa sentimentală. A fost îndrăgostit de o singură femeie, superba actriță Jennifer Syme. Iubirea lor nu a fost însă menită să dăinuiască, deoarece un accident tragic i-a separat pentru totdeauna. La un an după ce partenera actorului a pierdut copilul pe care urma să-l aducă pe lume, s-a stins din viață la vârsta de 29 de ani.

Moartea celei pe care a iubit-o i-a pricinuit multă durere, iar Keanu a hotărât atunci că-și va dedica viața carierei sale. De atunci, a devenit o figură foarte modestă, iar publicul nu l-a mai văzut niciodată la brațul unei altei femei.

Keanu Reeves s-a căsătorit în anul 1992 în România cu Winona Ryder

Cariera sa de actor l-a provocat adesea să facă lucruri inedite, printre care și o căsătorie care nu a fost dezlegată niciodată. Mai exact, Keanu Reeves a fost căsătorit în mod religios cu colega sa, Winona Ryder,  din producția „Dracula”, realizată de Francis Ford Coppola. Ceremonia a fost oficializată de preoți ortodocși din România și nu a fost dezlegată niciodată.

Chiar dacă cei doi actori nu au format niciodată un cuplu și au fost uniți doar de activitatea lor profesională, continuă să considere că sunt căsătoriți în fața divinității datorită acelei ceremonii realizate pentru film.

„Am făcut o întreagă ceremonie de nuntă cu preoţi adevăraţi. Winona zice că suntem căsătoriţi. Coppola spune că suntem. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi… în ochii lui Dumnezeu’, a mărturisit Keanu Reeves într-o înregistrare video pentru Esquire.

Scena din „Dracula” a fost una impresionată și plină de simbolism. Deoarece a fost filmată în România, producătorii și-au dorit să-i dea veridicitate și să se apropie cât mai mult de realitate. Astfel, Keanu și Winona au fost uniți de preoți adevărați, care au oficializat ceremonia conform tradiției noastre religioase.

„În acea scenă, Francis a folosit un preot român adevărat. Am filmat brutul şi el a oficiat întreaga chestie. Aşadar, cred că suntem căsătoriţi.”, a dezvăluit Winona Ryder.

Actorii au rămas prieteni buni chiar și astăzi, la aproape 30 de ani de la filmările pentru „Dracula”. Despre momentele împreună de pe platourile de filmare își amintesc cu drag, iar „nunta” lor continuă să fie una reală, lucru de care își amintesc cu drag ori de câte ori au ocazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: